کامران شریفی

مدیر گروه عکاسی

تلفن:   (داخلی 146)  66354245

سوابق تحصیلی:

دیپلم: گرافیک،هنرستان هنرهای تجسمی پسران کرمانشاه، ۱۳۷۲؛ کارشناسي: عکاسی، دانشگاه تهران، ۱۳۷۸؛ کارشناسي ارشد: گرافیک، دانشگاه هنر، ۱۳۸۱.

مسئولیت ها و فعالیت های فرهنگی و هنری:

عضو شورای برگزاری و دبیر نمایشگاه چندین دوره جشنواره ی گرافیک دانشگاه سوره

عضو هیات امناء و نایب رییس انجمن عکاسان استان کرمانشاه از 1387 تا 1389

داوری چندین جشنواره ی سراسری هنر و ادبیات دینی دانشگاه آزاد اسلامی

درباره گروه عکاسی:

گروه دانشگاه سوره با بیش از دو دهه کسب تجربیات فراوان در زمینه ی آموزش و راه اندازی رشته های متنوع و جدید فرهنگی و هنری، هم اکنون خود را ملزم دانسته است که بر اساس نیازهای امروز جامعه و اقبال عمومی ایجادشده در زمینه ی عکاسی، دوره ی کارشناسی ارشد این رشته را از مهرماه ۱۳۹۵ راه اندازی نماید.

ابزارهای جدید باعث شده اند که امروزه عکاسی به عنوان عمومی ترین رشته ی هنری جای خود را در میان اقشار جامعه باز نماید؛ آن چنان که می بینیم در بسیاری از ادارات و نیز شرکت های خصوصی واحد عکاسی نیز وجود دارد و خیل عظیمی از مردم نیز به سمت یادگیری اصول و فنون عکاسی گرایش پیدا کرده اند.

در چنین شرایطی تربیت عکاسان حرفه ای و صاحب اندیشه - که بتوانند کیفیت این رشته را بالاتر ببرند - بسیار احساس می شود.

هم اکنون با توجه به علاقه مندی گسترده به تحصیل در مقاطع تکمیلی و نیز کم بودن دانشگاه های دارای این مقطع، دانشگاه سوره در تلاش است با بهره مندی از دانش استادان مجرب و همچنین تهیه ی ابزار و تجهیزات مورد نیاز این رشته، گامی مهم و مؤثری در تربیت نسل جوان بردارد.

کلمات کلیدی: گروه عکاسی، دانشگاه سوره