آئین نامه پایان نامه کارشناسی معماری (پیوسته و ناپیوسته)

1. واحد پایان نامه می بایست در نیمسال آخر توسط دانشجو اخذ گردد.
2. دانشجویان موظفند پس از اخذ واحد، در طول حدود یکماه ( زمان قطعی توسط آموزش دانشکده اعلام خواهد شد) استاد خود را مشخص و فرم مربوطه را به امضاء ایشان و مدیر گروه برسانند.
3. برگه پروپزال پس از اخذ تایید ها و ثبت در دبیرخانه دانشکده، تا زمان دفاع نزد دانشجو می ماند. داشتن پروپزال در جلسه دفاعیه نهایی الزامی است.
4. تغییر استاد راهنما در مدت مطالعات و طراحی پایان نامه به هیچ  وجه عملی نمی باشد مگر تحت شرایط خاص و با تایید مدیر گروه.
5. زمان خاصی در هفته جهت برگزاری کرکسیون ها در دانشکده از سوی استاد محترم باید مشخص گردد. دانشجویان موظف به حضور منظم طبق نظر استاد محترم می باشند.
6. طرح نهایی باید به صورت انفرادی مطالعه و طراحی گردد.
7. جلسه دفاعیه به صورت ژوژمانی برگزار و نمره با حضور استاد راهنما، مدیر گروه، داور یا داوران تعیین و اعلام می گردد.
8. دانشجو موظف است پس از دفاعیه یک عدد سی دی را به کتابخانه و یک نسخه چاپی و یک سی دی به استاد راهنما تحویل دهند.

کلمات کلیدی: دانشکده معماری ، آئین نامه پایان نامه