ترم تابستانه کلاسهای زبان انگلیسی موسسه سفیر با همکاری دانشگاه سوره مرکزی شروع شد.
این کلاس ها به صورت دوره ترمیک، فشرده و یک روز در هفته تشکیل می شود.
کلاسهای ترمیک (سه روز در هفته:روزهای زوج و فرد-هر جلسه 90 دقیقه - طول مدت دوره دو ماه) کلاسهای فشرده(سه روز در هفته : روزهای زوج یا فرد-روزی دو جلسه - هر جلسه 180 دقیقه -طول مدت دوره یک ماه) کلاس های یک روز در هفته ( پنجشنبه ها یا جمعه ها- روزی سه جلسه-هر جلسه 270 دقیقه- طول مدت دوره دو ماه) شایان ذکر است پیرو توافق صورت پذیرفته فی مابین دانشگاه هنر سوره و آکادمی زبان سوره، دانشجویان گرامی دانشکده هنر، معماری و دانشکده فرهنگ و ارتباطات می توانند در دوره های مذکور با 15 درصد تخفیف حضور بهم رسانند. جهت رزرو وقت آزمون تعیین سطح و اطلاع از چگونگی برگزاری دوره های آموزشی با شماره ثابت 66676740 و یا با شماره همراه 09197123149 تماس حاصل فرمایند.

کلمات کلیدی: دانشکده معماری و شهرسازی ، زبان سفیر