به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره  و به نقل از سایت خانه موسیقی، جشنواره موسیقی «عدالت و صلح پایدار» به مناسبت یکصد و یکمین سالگرد نسل کشی ارمنیان  در روز چهارشنبه طی مراسمی باحضور کارن خانلری (نماینده حوزه انتخابیه ارمنی های تهران و شمال کشور)  و جمعی از هنرمندان در باشگاه فرهنگی آرارات با معرفی برگزیدگان شاخه های مختلف آهنگسازی به کار خود پایان داد. نفرات برگزیده اول و دوم این جشنواره از دانش­ آموختگان دانشگاه سوره بودند.

هدف برگزاری این جشنواره ایجاد بستری مناسب برای ارائه نگاه و نحوه تفکر جامعه هنری ایران نسبت به مفهوم عدالت و صلح پایدار  بوده است.

این جشنواره به دبیری وارطان ساهاکیان از اساتید خوشنام گروه سابق موسیقی دانشگاه سوره برگزارشد. دراین مراسم نماهنگ «بنی آدم اعضای یکدیگرند» به آهنگسازی ایشان بر روی شعری از سعدی پخش شد. هیئت داوران این جشنواره وارطان ساهاکیان، حمید عسکری و پیروز ارجمند بودند.

جوایز نفرات برگزیده به شرح زیر اعلام شد:

رتبه اول جشنواره (بطور مشترک): مریم شریف زاده (دانش آموخته کارشناسی موسیقی سوره)- پژمان خلیلی (دانش آموخته ارشد آهنگسازی سوره)

رتبه دوم جشنواره (بطور مشترک): آرش براتی (دانش آموخته ارشد آهنگسازی سوره)- شروین عباسی (دانش آموخته ارشد آهنگسازی سوره)

رتبه سوم جشنواره: علی مقتدایی

لوح سپاس برای: رفهاد اسلامی زاده، شهریار کهن زاد، بابک میلانی(دانش آموخته ارشد آهنگسازی سوره) ، حسام الدین دارابی، صبا پورکریمی، سید سامان هاشمی زنوزی، علیرضا اکبرپور(دانش آموخته ارشد آهنگسازی سوره) ، آربی بابومیان، میر سعید حسینی پناه

لوح تقدیر برای: امیر میرشکاری، مجتبی دلیر زاده، ایمان محسنی فر

دانشگاه سوره موفقیت دانش­ آموختگان دانشگاه سوره درجشنواره « عدالت و صلح پایدار» به برگزیدگان و خانواده دانشگاهی سوره تبریک عرض می­نماید.

کلمات کلیدی: افتخارآفرینی دیگر از دانش آموختگان سوره