"جلسه شورای آموزشی کارشناسی  و تحصیلات تکمیلی دانشکده معماری مورخ 18/ 2/ 95"

بررسی ها و  مصوبات جلسه :

با توجه به پیشنهاد شورای تخصصی گروه های معماری در شورای آموزشی دانشکده و با توجه به استناد مصوبه قبلی شورا جهت راهنمایی پایان نامه های ارشد، اعضای هیات علمی و مدیران گروه حداکثر 10 پروپزال و اساتید مدعو دانشکده حداکثر 5 پروپزال  و اساتید دانشگاه های دیگر حداکثر 3 پروپزال می توانند بر عهده بگیرند. در صورت لزوم با دستور رئیس دانشکده می توان تعداد پروپزال را افزایش داد.

-  پروپزال دانشجو هستی عریانی به شماره دانشجویی 9321406031 با موضوع (طراحی مجموعه گردشگری و اقامتی با رویکرد معماری همساز با طبیعت) با راهنمایی دکتر امیرمسعود دباغ در گروه ارشد مهندسی معماری مورد موافقت قرار گرفت.

-  پروپزال دانشجو آیدا علی بالازاده به شماره دانشجویی 9221406049 با موضوع (بازخوانی شیوه آموزش طراحی معماری در دانشگاه های معماری ایران از منظر معماری اسلامی) با راهنمایی دکتر امیرمسعود دباغ در گروه کارشناسی مهندسی معماری مورد موافقت قرار گرفت.

-  پروپزال دانشجو سیما زارعی به شماره دانشجویی 9321406025 با موضوع (هویت ایرانی اسلامی و حس تعلق به مکان: طراحی مسکن در بافت فرسوده در محله جولان همدان) با راهنمایی دکتر علیرضا امینی فر در گروه کارشناسی مهندسی معماری با مشاوره دکتر امیرمسعود دباغ مورد موافقت قرار گرفت.

-  پروپزال دانشجو پریسا باروج کیاکلایی به شماره دانشجویی 21900505405 با موضوع (طراحی مجموعه فرهنگی تفریحی ساحل نوشهر با تکیه بر اصول معماری ایرانی اسلامی) با راهنمایی دکتر علیرضا امینی فر و مشاوره دکتر امیرمسعود دباغ در گروه مهندسی معماری اسلامی مورد موافقت قرار گرفت.

-  پروپزال دانشجو فاطمه زارع به شماره دانشجویی 9221406035 با موضوع (طراحی مرکز خوانش فرهنگ و هنر شیراز با رویکرد معماری زمینه گرا) با راهنمایی استاد محمدباقر کبیرصابر و مشاوره خانم مهندس داعی پور در گروه ارشد مهندسی معماری مورد موافقت قرار گرفت.

-  پروپزال دانشجو فرینوش ضرابی به شماره دانشجویی 9221406046 با موضوع (طراحی مجموعه فرهنگی- گردشگری در جوار حرم حضرت عبدالعظیم) با راهنمایی دکتر حسین سلطانزاده و مشاوره سرکار خانم مهندس داعی پور در گروه مهندسی معماری مورد موافقت قرار گرفت.

اعضای حاضر در شورای آموزشی دانشکده معماری:
1.  دکتر حسن اصانلو ریاست دانشکده معماری
2.  دکتر محمدرضا اکبریان معاون دانشکده معماری