دانش پدافند غیر عامل به منظور کاهش آسیب پذیری بدون استفاده از اقدامات نظامی و صرفا با بهره گیری از فعالیت های فنی،مدیریتی و .... به کار گرفته می شود. این حوزه از دانش ، به عنوان یک علم بین رشته ای در علوم مختلف کاربردها و تاثیرات فراوانی را به همراه داشته است.
به همین منظور و در راستای گسترش دانش و استفاده از آخرین پژوهش ها در حوزه پدافند غیر عامل در روز های ۲۵و ۲۶ مرداد ماه سال جاری کنفرانس های ملی  پدافند غیر عامل و توسعه پایدار را با محورهای زیر برگزار می کند.
پدافند غیر عامل ، توسعه پایدار جامعه و نهادهای اجتماعی
پدافند غیر عامل و توسعه پایدار مدیریت و زیرساخت های شهری
پدافند غیر عامل و توسعه پایدار و اقتصاد مقاومتی
مدیریت بحران، HSE،پدافند غیر عامل و توسعه پایدار
پدافند غیرعامل و توسعه پایدار انرژی
پدافند غیر عامل و توسعه پایدار تاسیسات و صنایع
پدافند غیر عامل ،توسعه پایدار و تغییرات اقلیمی
پدافند غیر عامل و توسعه پایدار در فضای مجازی

این کنفرانس با مشارکت علمی بیش از ۳۰ دانشگاه و مرکز آموزش عالی و حمایت نهادها و سازمان های کشوری برگزار خواهد شد و مقالات پذیرش شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) وابسته به وزارت علوم،تحقیقات و فناوری نمایه می گردد.
فرصت ارسال مقاله تا مورخه 31 تیر ماه 1395 می باشد.
اساتید دانشگاه ها و دانشجویان از 50% تخفیف ثبت نام (در صورت پذیرش مقاله) برخوردار خواهند شد.

کلمات کلیدی: دانشکده و شهرسازی سوره