برگزیدگان چهار دهه فعالیت در قلمرو کتابهای تألیفی تصویری داستانی در نخستین جشنوارۀ کتابهای تصویری داستانی معرفی شدند.

به نقل از مرکز مطالعات ادبیات کودک، در مراسم اهدای جوایز در 22 اردیبهشت در دانشگاه شیراز، برگزیدگان این جشنواره از سال 1357 تا 1390، در بخشهای مختلف به شرح زیر اعلام شدند:

در بخش تصویرگری هیئت داوران به دلیل سبک تألیفی متفاوت و استمرار در کار خلاقانه و مؤثری که آقای علی خدایی با آفرینش آثاری ساده و منطبق بر نیازهای کودکان خردسال انجام داده آثار ایشان را بیرون از رقابت بررسی کرده، این هنرمند را شایستۀ دریافت دیپلم افتخار دانستند. همچنین تقدیرنامۀ تصویرگر برتر به نگین احتسابیان، مهکامه شعبانی و حافظ میرآفتابی تقدیم شد.

در بخش طراحی گرافیک دیپلم افتخار به کورش پارسانژاد تعلق گرفت.

در بخش مدیریت هنری تقدیرنامۀ هنرمند برتر به خانم فریده شهبازی تقدیم شد.

در بخش مجموعهها، تقدیرنامۀ مجموعۀ برتر به مجموعههای "رنگ عشق" از انتشارات نظر، "سفرهای کرگدن" از انتشارات امیرکبیر و "کتابهای مرغک" از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اهدا شد.

در بخش کتابها 10 اثر از میان 16 اثر نامزد شده، تقدیرنامۀ اثر برتر را دریافت کردند:

"چه عیبی داره !"  نویسنده: فریبا کلهر، تصویرگر: سحر حقگو، انتشارات بهنشر (کتابهای پروانه)، سال 1388.

"داستان زندگی پرثمر و باافتخار مداد قرمز"، نویسندگان: عباس کیارستمی و داریوش دیانتی، کانون پرورش فکری کودکان

و نوجوانان، سالهای 1360 و 1386 .

"دالّی"، نویسنده: مهدی معینی، تصویرگر: پرویز کلانتری، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، سالهای 1363 و 1374.

"دو دوست"، نویسنده و تصویرگر: هدی حدادی، شباویز، سال 1386.

"دیو سیاه دُم به سر"، نویسنده: طاهره ایبد، تصویرگر: مهکامه شعبانی، انتشارات امیرکبیر (کتابهای شکوفه)، سال 1389.

"رؤیای باد"، نویسنده: نادر شریفی، تصویرگر: حافظ میرآفتابی، شباویز، سال 1384.

"قصۀ پنیرک"، نویسنده: فاطمه ابطحی، تصویرگر: سیاوش مظلومیپور، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، سالهای 1372 و 1379.

"قوقولی غوغول"، نویسنده: حدیث لزرغالمی، تصویرگر: نگین احتسابیان، نشر افق (کتابهای فندق)، سال 1389.

"من نمیترسم"، نویسنده: سرور کتبی، تصویرگر: نرگس محمدی، انتشارات بهنشر (کتابهای پروانه)، سال 1387.

- ننه گالب، نویسنده: محمدرضا شمس، تصویرگر: هدی حدادی، نشر شهر، سال 1387.

در بخش ناشران نیز تقدیرنامۀ ناشر برتر به نشر افق، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و نشر نظر تعلق گرفت.

کلمات کلیدی: مهرداد قربانی - کارشناس روابط عمومی دانشگاه سوره، تصویرگر برتر چهار دهه