جناب آقای دکتر اصانلو
ریاست محترم دانشکده معماری
با عرض سلام و احترام به استحضار می رساند پیرو هماهنگی های انجام شده سفر ماموریت به شهر مشهد برای برگزاری نمایشگاه ۱۷۵ شهید غواص انجام و کماکان ادامه دارد .
سرکار خانم غفوری از اعضاء هیات رییسه شورای اسلامی و جناب حاج آقا آصفی (عاصفی ) ،جناب آقای مهندس صادقی ،جنناب آقای مهندس معدولیت و بسیاری از مدیران و کارشناسان شهرداری در مراسم افتتاحیه حضور داشتند و ضمن بازدید و سخنرانی به تجلیل از فعالیت صورت گرفته توسط دانشجویان دانشکده معماری پرداختند و اعلام کردند این حرکت ارزشمند بایستی الگوی سایر دانشگاه های مشهد و کشور قرار گیرد .میزان علاقه مندی و جلب توجه مدیران به اندازه ای بود که بر روی تک تک کار ها درخواست ارایه توضیحات مبسوطی از طرف اینجانب و دانشجویان صاحب اثر را داشتند .لازم به ذکر است علیرغم تهیه کلیپ توسط مجریان حرفه ای ،کلیپ ۱۷۵ شهید ساخته شده توسط دانشجویان مورد توجه و استقبال مدیران و برنامه ریزان نمایشگاه قرار گرفت و با جایگزینی کلیپ دانشگاه سوره ،شروع مراسم با این کلیپ انجام شد .در ادامه و توسط کلیه سخنرانان پیشنهاد به کار گیری دانشجویان سوره برای پروژه های حرفه ای مشهد مطرح شد .علاوه بر این چندین خبر گزاری به انجام مصاحبه برای انتشار خبر پرداختند که همگی موارد بلافاصله به اطلاع حضرتعالی ،معاونت محترم فرهنگی و دانشجویی جناب آقای دکتر ساجدی .و همچنین آقای قربانی رسید .
خبر گزاری فارس
ایران نیوز آن لاین و روزنامه خراسان تعدادی از این خبر گزاری ها بودند که در ارتباط با موضوع نمایشگاه و مسایل مرتبط گزارش هایی را تهیه کردند
در ادامه و در جریان این سفر علاوه بر  زیارت امام رضا  بازدید از آرامگاه نادر به دلیل مشابهت های معنایی در مواجه معماری و معنا  در جریان برنامه ها توسط اینجانب برای دانشجویان تدارک دیده شد تا ضمن مقایسه یک کار اجرا شده مجددا موضوع ممبانی نظری و فلسفی مورد توجه قرار گیرد و در خلال یک سفر موضوعات درسی و کلاسی مجددا در جریان سفر هم یاد آوری شود و سفر دانشجویان به یک سفر علمی -پژوهشی و تبلیغی تبدیل شود .همچنین با پیشنهاد مسابقه عکاسی مابین بچه ها در دو قالب عکاسی هنری و خبری اوقات آزاد دانشجویان به صورت برنامه ریزی شده به گونه ای دیده شد که حتی وقت ازاد دانشجویان هم مفید واقع گردد و از لحظه لحظه زمان های سفر استفاده مطلوب شود .
امید است روز های باقیمانده هم به همین منوال طی شود تا این سفر به یکی از پربار ترین سفر های دانشجویی در دانشگاه سوره تبدیل شود .
ارادتمند
محمد رضا اکبریان