مقرر شد به دلیل ضرورت اختصاص فضای کمتر

مقرر شد به دلیل ضرورت اختصاص فضای کمتر به منظور نگهداری و ضرورت های زیست محیطی ، پایان نامه های مکتوب کارشناسی ارشد از این پس به صورت نسخ دورو (پشت و روی کاغذ) تکثیر و صحافی شوند.

سیستم گلستان

سیستم گلستان                  سیستم گلستان
                                   سیستم گلستان

هنگام ترجمه «پایی که جاماند» گاهی بغض متوقفم می کرد، گاهی حیرت                                                  ۷ رویکرد دولت در جذب سرمایه گذار/ ۷۹۱ دولتمرد خارجی به ایران آمدند

فلوجه در محاصره ۱۳ گروه مقاومت/عملیات بزرگ آزادسازی از ۴ محور

به منظور پرهیز از کاغذ بازی بیهوده در خصوص اعطای مجوز تمدید پایان نامه در نیمسال های پنجم و ششم تحصیلی، مقرر شد تمامی دانشجویان کارشناسی ارشد سال 1394 بتوانند نسبت به پایان نامه شخصا و از طریق سیستم گلستان اقدام نمایند.

newpage

افت شدید بارش در شرق/ آبدهی رودخانه ها نصف شد                    مدیر افتخاری مسیرى با شكست دوباره نمی شوم/ چند توصیه دوستانه               ۱۴ دانشگاه ایرانی در جمع برترین های جهان قرار گرفتند

کلمات کلیدی: test