1.پروپزال دانشجو بهاره سادات سیدی به شماره دانشجویی 9311420002  با موضوع "طراحی داخلی انجمن خوشنویسان" و راهنمایی دکتر محمدرضا اکبریان در گروه معماری داخلی مورد موافقت قرار گرفت.
2.پروپزال دانشجو نیما ندیمی شعاع هندی به شماره دانشجویی 9311406154 با موضوع "مرکز فرهنگی، آموزشی ناشنوایان گروه سنی نوجوانان به بالا" و راهنمایی دکتر محمدرضا اکبریان در گروه معماری مورد موافقت قرار گرفت.
3.پروپزال دانشجو گلنار صفدریان به شماره دانشجویی 9311420091 با موضوع "هارمونی دو خط موازی: طراحی داخلی ایستگاه مترو انقلاب اسلامی با تاکید بر تجربه موسیقی و رنگ" و راهنمایی استاد سید یحیی اسلامی در گروه معماری داخلی مورد موافقت قرار گرفت.
4.پروپزال دانشجو شبنم خزلی به شماره دانشجویی 9311420089 با موضوع "ساختن در فضای ساخته شده (احیای کارخانه ریسباف اصفهان و بهره برداری مجدد )" و راهنمایی دکتر محمدرضا اکبریان در گروه معماری داخلی مورد موافقت قرار گرفت.
5.پروپزال دانشجو هادی فرادنش به شماره دانشجویی 9221406052 با موضوع "طراحی مسجد ولی عصر تهران" و راهنمایی دکتر امیرمسعود دباغ در گروه معماری مورد موافقت قرار گرفت.

کلمات کلیدی: پروپزال، دانشکده معماری