سازمان زيباسازي شهر تهران،هشتمين سمپوزيوم بين المللي مجسمه سازي تهران را برگزار مي نمايد.

چشم انداز: معرفي ، تثبيت و ارتقاي جايگاه ايران به عنوان قطب هنر مجسمه سازي در منطقه.

اهداف:

- توسعه هنر مجسمه سازي ايران از طريق فراهم آوردن شرايط آفرينش هنري

- تلاش براي احياي ميراث تاريخي ايران در زمينه حجاري و سنگ تراشي

- ايجاد فضاي تعامل و گفتگو در زمينه مجسمه سازي شهري و فرصت تبادل تجر بيات، اطلاعات و مهارت ها

- دستيابي به آثار هنرمندان ايراني و بين المللي به منظور استفاده در فضاهاي عمومي شهر تهران

اين سمپوزيوم با حضور 20 هنرمند حرفه اي شامل 15 هنرمند بين المللي و 5 هنرمند ايراني برگزار مي شود.

همچنين دربخش جنبي اين سمپوزيوم شرايط حضور دانشجويان رشته مجسمه سازي به منظور کسب تجربه و آموزش تکنيک هاي مجسمه سازي با سنگ فراهم گرديده است.

مصالح تخصصي سمپوزيوم هشتم، سنگ مرمريت گوهره روشن تعيين شده است.

ارکان سمپوزيوم :
 رييس سمپوزيوم:دکتر عيسي عليزاده

شوراي سياستگزاري:سعيد شهلاپور، محمد سالاريان، بهداد لاهوتي، مجيد حقيقي، محمدرضا يزدي،             سيد مجتبي موسوي
 دبير سمپوزيوم:سيد مجتبي موسوي

شوراي انتخاب آثار:سعيد شهلاپور، محمد سالاريان، بهداد لاهوتي، مجيد حقيقي، محمدرضا يزدي
 هيات داوران:کامبيز صبري، رافي داوتيان، بلن رومرو

چگونگي شرکت در سمپوزيوم: متقاضيان مي توانند تا 20 خرداد 95 با مراجعه به سايتwww.tehransculpture.comو تکميل فرم ثبت نام، ارائه رزومه مستند و بارگزاري تصاوير آثار خود برروي سايت ثبت نام نمايند.

نحوه انتخاب هنرمندان:

انتخاب هنرمندان براساس داوري ماکت هاي ارائه شده به سمپوزيوم و باتوجه به سوابق کاري در 2 مرحله صورت خواهد گرفت.

1) مرحله اول: در اين مرحله انتخاب آثار بر اساس رزومه و تصاوير طرح پيشنهادي و توضيحات چگونگي اجراي اثر توسط هنرمندان خواهد بود.

لازم به ذکر است هر هنرمند ميتواند فقط يک پيشنهاد ارايه نمايد که پيش از اين در جايي اجرا نشده باشد.

2) هنرمندان منتخبي که آثارشان در مرحله اول پذيرفته شده است، ميبايست ماکت آثار خود را در مقياس1/10از تاريخ 2 تا 6 تير ماه 1395 (از ساعت 9 تا 18) جهت داوري نهايي به دبيرخانه تحويل دهند.

لازم به ذکر است ماکت هاي ارايه شده به دبيرخانه بنا به نظر شوراي انتخاب آثار در بخش نمايشگاه جانبي به نمايش گذاشته خواهد شد.

شوراي سياستگزاري 5 هنرمند ايراني، 15 هنرمند خارجي را در بخش حرفه اي و در بخش جنبي10نفر از دانشجويان رشته مجسمه سازي را به منظور اجراي آثار در ابعاد واقعي انتخاب و دعوت مي نمايد.

لازم به ذکر است بخش جنبي صرفا مختص دانشجويان سال هاي سوم و چهارم رشته مجسمه سازي است.

سمپوزيوم هشتم از پذيرش هنرمنداني که در سمپوزيوم قبل در بخش حرفه اي حضور داشته اند معذور است.

همچنين حضور هنرمندان در بخش دانشجويي فقط يک بار امکان پذير است.

مواد اوليه :

به هر هنرمند منتخب در سمپوزيوم در مجموع 2.5 تا 3 متر مکعب سنگ مرمريت گوهره روشن بدون احتساب پايه داده خواهد شد .

لازم به ذکر است امکان تامين تعدادي سنگ در 2 رنگ متفاوت با سنگ اصلي به ابعاد حداکثر يک متر مکعب به عنوان سنگ مکمل در کارگاه سمپوزيوم وجود دارد که هنرمندان در صورت نياز مي بايست پيش از آغاز کارگاه سمپوزيوم به دبيرخانه اعلام کنند.

همچنين در صورت نياز به استفاده از پايه براي نصب نهايي اثر مي بايست ابعاد آن را در فرم ثبت نام اعلام کنند.

نمونه سنگهاي موجود در کارگاه:

مرمريت گوهره روشن(سنگ اصلي)
Description: http://zibasazi.ir/fa/images/axhaye_motefareghe/gohare-roshan.jpg

مرمريت مشکي خوي(سنگ مکمل)    Description: http://zibasazi.ir/fa/images/axhaye_motefareghe/siyah.jpg

- در بخش جنبي به هر يک از دانشجويان يک متر مکعب سنگ (به صورت متغير) مرمريت گوهره روشن که ميتواند مکعب يا مستطيل باشد داده خواهد شد.

شرايط ساخت و اجراي آثار:

سمپوزيوم متعهد مي شود به همراه قطعه سنگ مورد نظر، يک دستگاه فرز ، يک دستگاه ميني فرز ( موجود در بازار داخلي ) را به همراه صفحات برش و ساب ( از هر کدام يک عدد) به صورت اختصاصي در اختيار هنرمندان قرار دهد. هنرمندان مي توانند ساير ابزار مورد نياز شخصي خود را به همراه بياورند.

ساير امکانات موجود در کارگاه سمپوزيوم: دريل جهت سوراخکاري، جرثقيل براي جابجايي جهت استفاده به طور مشترک با هماهنگي مسئول سايت در محوطه کارگاه وجود دارد.

شرايط انتخاب دستياران:دستياران از بين دانشجويان يا فارغ التحصيلان رشته ي مجسمه سازي که بدين منظور ثبت نام کرده باشند، انتخاب مي شوند.

ثبت نام دستياران 26تا 30 تير 95 بصورت حضوري در دبيرخانه سمپوزيوم انجام خواهد شد.

ثبت نام دانشجويان به عنوان دستيار فقط با ارايه معرفي نامه استاد مربوطه و يا مدير گروه انجام خواهد گرفت.

به هر يک از دستياران در پايان سمپوزيوم مبلغ بيست ميليون ريال به همراه گواهي حضوردر سمپوزيوم، اعطا خواهد شد.

مبلغ هديه ورودي سمپوزيوم به هنرمندان:

- بخش اصلي: مبلغ 4000 دلار آمريکا

- بخش جنبي: مبلغ 000/000/20 ميليون ريال

- به تمامي هنرمندان شرکت کننده علاوه بر مبلغ هديه ورودي، گواهي شرکت و لوح يادبود سمپوزيوم اعطا خواهد شد.

جوايز:

سمپوزيوم در بخش حرفه اي بنا به راي هيات داوران جمعا سه اثر برگزيده خواهد داشت که در مراسم پاياني معرفي شده و جوايزي به شرح ذيل اهدا مي گردد :
- ديپلم افتخار و مبلغ 5000 دلار امريکا براي نفر اول
 - ديپلم افتخار و مبلغ 3500 دلار امريکا براي نفر دوم

- ديپلم افتخار و مبلغ 2000 دلار امريکا براي نفر سوم

در بخش جنبي، در صورت تشخيص و صلاحديد هيات داوران، يک نفر به عنوان استعداد جوان معرفي مي شود.

ساير موارد:

1. ماکت آثار منتخبي که به بخش اجرايي سمپوزيوم راه مي يابد متعلق به دبيرخانه سمپوزيوم خواهد بود.
  2. به هنرمنداني که به دلايل شخصي از ادامه اجراي کار بازمانده و يا موفق به اتمام کار در زمان سمپوزيومنشوند، مبلغ هديه تعلق نخواهد گرفت.

3. کليه آثار ساخته شده در سمپوزيوم متعلق به شهرداري تهران بوده و حق استفاده از اين آثار و تصاوير آنها در سايت، بروشور، کاتالوگ و ... براي دبيرخانه محفوظ است.

4. شرايط جوي تغييري در زمان بندي سمپوزيوم ايجاد نخواهد کرد.

5. در صورت به وجود آمدن موارد خاص و خارج از ضوابط سمپوزيوم توسط هر فرد حاضر در سمپوزيوم، تصميم گيري در مورد ادامه حضور فرد با دبيرخانه خواهد بود.

گاه شمار سمپوزيوم:

• مهلت ثبت نام آنلاين : تا 20 خرداد95
  • اعلام اسامي منتخبين مرحله اول 1 تير95
  • تحويل ماکت منتخبين مرحله اول 2 تا 6 تير
  • اعلام اسامي هنرمندان منتخب سمپوزيوم 21 تير 95
  • گشايش سمپوزيوم : 4 مهر95
  • کارگاه سمپوزيوم: 5 تا 25 مهر 95
  • آيين پاياني 27مهر 95

تاريخ هاي تعيين شده به هيچ عنوان قابل تغيير نخواهد بود.

نشاني دبيرخانه سمپوزيوم:پاسداران ـميدان هروي ـخيابان شهيد وفامنش ـخيابان شهيد جمالي شرقي ـ            مرکز فعاليت هاي مجسمه سازي تهران _تلفن و فکس: 22969742( داخلي 111_ 112_ 114 )

کلمات کلیدی: فراخوان هشتمين سمپوزيوم بين المللي مجسمه سازي تهران