به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه_ به مناسبت هفته بسیج مستضعفان، دانشگاه سوره نمایشگاه عکسی را با موضوع دفاع مقدس و معرفی عملیات مختلف در طول 8 سال جنگ برگزار کرد.

در این نمایشگاه 29 اثر در نگارخانه آیه در معرض دید عموم قرار گرفت.
از دیگر برنامه های دانشگاه سوره به مناسبت این هفته، می توان به سری مسابقات پرسنلی اشاره کرد که در رشته های تیراندازی، دارت و فوتبال دستی در دو بخش خانم ها و آقایان در سالن ورزشی پرسنلی دانشگاه برگزار می شود.
فرزندان کارکنان هم در هفته بسیج می توانند در مسابقه نقاشی، کاردستی، ساخت نماهنگ(با موضوع اولویت بسیج در دفاع مقدس)، اجرا و خواندن شعر و سرود حماسی شرکت کنند.
مسابقه کتابخوانی هم با حضور نویسنده کتاب برای کارکنان برگزار می شود که در این برنامه جناب آقای دکتر ساعی و کارکنان دانشگاه ودانشجویان هم حضور دارند.
دیگر برنامه دانشگاه، اکران فیلم منصور در سالن سینمای داشنگاه سوره است که روز چهارشنبه 3 آذرماه 1400 از ساعت 10 پذیرای دانشجویان است.
زمان اجرای برنامه های هفته بسیج دانشگاه سوره از شنبه ۲۹ آبان ماه 1400 تا شنبه ۶ آذرماه 1400 است.

کلمات کلیدی: برنامه های هفته بسیج، معاونت دانشجویی و فرهنگی، دانشگاه سوره