به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، انیمیشن کلاف (TANGLE#) به کارگردانی خانم ملیحه غلامزاده، دانش آموخته کارشناسی ارشد انیمیشن دانشکده هنر دانشگاه سوره، برنده‌ی جایزه دوم جشنواره‌ی بین‌المللی DigiCon6 ASIA 2021 ژاپن شد. این اثر به همراه پانزده اثر دیگر از پانزده هنرمند ایرانی با معرفی انستیتوی هنرهای معاصر خاورمیانه و اروپا (SAFPEM#) به این رویداد جهانی راه یافتند. معرفی طراحان انیمیشن این دوره با کیوریتوری کیارش زندی (انیماتور سرشناس ایرانی) در مقام عضو مدعو هیأت گزینش آثار انستیتو در خاورمیانه انجام یافت.
خانم ملیحه غلامزاده کارگردان این انیمیشن به دلیل محدودیت‌های کرونایی به صورت آنلاین و با پیامی ویدویی(بیستم نوامبر) در آیین اهدای جوایز این رخداد مهم جهانی حضور داشتند.

انیمیشن کلاف پایان‌نامه‌ی عملی کارشناسی ارشد خانم غلامزاده در گروه انیمیشن دانشکده‌ی هنر دانشگاه سوره است که موفقیت‌های ملی و بین‌المللی متعددی را برای ایشان و خانواده‌ی سوره به ارمغان آورده‌است.

دانشگاه سوره، این رویداد مهم را به دانش آموخته خود تبریک می گوید.

کلمات کلیدی: انیمیشن کلاف پایان‌نامه‌ی عملی کارشناسی ارشد، ملیحه غلامزاده، دانش آموخته گروه انیمیشن، دانشکده هنر، دانشگاه سوره، برنده‌ی جایزه دوم جشنواره‌ی بین‌المللی DigiCon6 ASIA 2021 ژاپن