به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره_ با انتشار کتابچه معارفه، گامی در جهت معرفی و شناساندن اهداف و عملکرد دانشگاه سوره در دانشکده‌ها و معاونت‌ها برداشته شده است. همچنین باید اذعان داشت، رویکرد دانشگاه سوره به فعالیت‌های پژوهشی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و فعالیت‌های فوق‌برنامه دانشجو‌محور در قالب کانون‌ها و انجمن‌های علمی بسیار گسترده و متمرکز بوده و به یمن بهره‌مندی از فضای آموزش مجازی، دانشگاه سوره توانسته است نگاه و مشارکت مخاطبان بسیاری از دانشگاه‌ها و مراکز علمی، فرهنگی و هنری مختلف را به خود جلب نماید.

لازم به ذکر است، این کتابچه با هدف نشر دیدگاه‌ها، چشم‌اندازها و عملکرد آموزشی و پژوهشی دانشکده‌ها فراهم شده و به بخش‌های مختلف دانشگاه؛ اعم از حوزه ریاست، معاونت‌ها، فعالیت‌ها و افتخارات نظر داشته است.

کلمات کلیدی: انتشار کتابچه معارفه، دانشگاه سوره