به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، دانشکده رفاه با همکاری دانشگاه سوره و دانشگاه شهید مطهری به مناسبت روز دانشجو «نخستین جشنواره مجازی دانشجویی هنری فرهنگی» را برگزار می‌کند.

دانشجویان علاقه‌مند در رشته‌های صنایع‌دستی شامل: خیاطی، نمد دوزی، بافتنی، جواهر دوزی، قلاب‌بافی، نقاشی، خاتم‌کاری، ساخت بدلیجات، خطاطی، قلم‌زنی، نقاشی‌خط و در حوزه فیلم و گرافیک شامل: عکاسی، طراحی پوستر، تایپو گرافی، کاریکاتور، فیلم کوتاه، انیمیشن و در حوزه ادبیات شامل: داستان، شعر، یادداشت، فیلمنامه و نمایشنامه می‌توانند تا تاریخ ۵ آذر ۱۴۰۰ آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند.

زمان افتتاحیه این جشنواره ۱۶ آذر و اختتامیه آن ۱۹ آذر ۱۴۰۰ هم‌زمان با میلاد حضرت زینب (س) خواهد بود.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۰۹۳۰۷۰۵۱۸۸۳ تماس بگیرند.

کلمات کلیدی: نخستین «جشنواره مجازی دانشجویی هنری فرهنگی»، روز دانشجو، دانشکده رفاه، دانشگاه شهید مطهری، دانشگاه سوره