به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه_ کلاس‌های درسی دانشجویان نو ورود مقطع کارشناسی ارشد از روز شنبه ۱۵آبان ماه ۱۴۰۰ آغاز می‌شود‌.

دانشجویان محترم، می توانندبرنامه هفتگی خود را از گزارش شماره ۸۸ سامانه گلستان دانشگاه سوره یا راهنمای زیر مشاهده کنند.

راهنمای مشاهده برنامه:
با ورود به سامانه گلستان_>> منوی ثبت‌نام>> گزارش های ثبت نام>> ثبت‌نام_>>برنامه هفتگی دانشجو درطول ثبت‌نام، برنامه هفتگی خود را مشاهده کنند.

شایانِ ذکر است: تنها دانشجویانی که مدارک خود را کامل بارگذاری کرده اند و مبلغ شهریه را پرداخت کرده اند، مجاز به مشاهده برنامه کلاسی خود در سامانه گلستان هستند.

همچنین کلاس ها از روز شنبه ۱۵ آبان ماه در سامانه سیباد فعال می‌شود و دانشجویان می توانند با مراجعه به سامانه سیباد در کلاس ها حضور یابند. ویدئو نحوه آشنایی با سامانه سیباد روز جمعه اطلاع سانی می شود.

کلمات کلیدی: نحوه تشکیل کلاس‌های دانشجویان نو ورود، مقطع کارشناسی ارشد، معاونت آموزشی و تصیلات تکمیلی، دانشگاه سوره دانشگاه سوره