به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، چهارمین فصلنامه خبری- تحلیلی روابط عمومی سوره (مربوط به تابستان 1400) به صاحب امتیازی محمدحسین ساعی و سردبیری سید امین موسوی، انتشار یافت.

لازم به ذکر است، این شماره، به اخبار و ارائه گزارشاتی از فعالیت‌های دانشگاه سوره در فصل تابستان پرداخته و از جمله این برنامه‌ها می‌توان به «نخستین گفتمان از سری نشست‌های  ضرورت تئاتر در دانشگاه» اشاره کرد که این برنامه به همت کانون تئاتر و انجمن علمی فیلم و سینما دانشگاه سوره برگزار شد.

گفتنی‌ست، دو برنامه دیگر در حوزه «هنر، طراحی و رسانه» و «سلسله نشست‌های علمی زیبایی‌شناسی قیام امام حسین(ع)» در قالب هشت نشست تخصصی، با حضور استادان و کارشناسان حوزه مذکور، به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره برگزار شد.

همچنین، در این شماره چندین مصاحبه و دستاوردهای دانشجویی نیز چاپ شده که امید است مورد توجه علاقه‌مندان قرار گیرد.

این نشریه را می توانید از فایل زیر دانلود کنید.

کلمات کلیدی: چهارمین شماره فصلنامه خبری- تحلیلی، روابط عمومی، دانشگاه سوره