به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، متن فراخوان مسابقه انتخاب نام مرکز رشد، کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه سوره منتشر شد که به شرح ذیل است.

بدینوسیله از تمامی استادان و دانشجویان گرانقدر دانشگاه سوره دعوت می‌شود نام‌های پیشنهادی خود را برای مرکز رشد کار آفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه سوره از طریق فرم زیر با ما در میان بگذارند.

لازم به ذکر است موارد مورد توجه در نامگذاری به شرح زیر است:
۱. اشاره مستقیم یا استعاری به نام دانشگاه سوره (سوره)
۲. اشاره مستقیم یا استعاری به نوآوری و کارآفرینی در زمینه‌های فرهنگی هنری و رسانه‌ای

شایان ذکر است به برترین نام پیشنهادی و نام برگزیده، به انتخاب فرد پیشنهاد دهنده جایزه‌ای نفیس اهدا می‌شود.

همچنین خواهشمند است استادان و دانشجویان عزیز بین اسامی ذیل، بهترین نام از دیدگاه خود را انتخاب نمایند:

سَهر: سوره+هنر+رسانه (خود کلمه به معنی بیداری است)
هَرف: هنر+رسانه+فرهنگ
سوررِنُوا: سوره+نوآوری
هنرُوا: هنر+نوآوری
آوینو: آوینی+نوآوری
مهرکا: معماری+ هنر+رسانه+کارآفرینی
فکر: فرهنگ+کارآفرینی+رسانه
فکه: فرهنگ+کارآفرینی+هنر
سکه: سوره+کارآفرینی+هنری
کهف: کارآفرینی+هنر+فرهنگ
نوس: مرکز نوآوری سوره (نوس در فلسفه به معنی همانند شهود است)
کافه سوره: مرکز کارآفرینی فرهنگی، هنری سوره
مهرکارا: معماری+هنر+رسانه+کارآفرینی+رشد+ارتباط با جامعه
بزرگواران می‌توانند تا ساعت ۲٠ هفتم آبان ماه نظرات و اسامی پیشنهادی خود را ارسال نمایند.

کلمات کلیدی: فراخوان مسابقه انتخاب نام مرکز رشد؛ کارآفرینی و ارتباط با جامعه، دانشجویان و استادان، دانشگاه سوره