به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره_ مجموعه نشست‌های هنری و تخصصی به منظور دستیابی به اهداف متعالی دانشگاه سوره، رهیافت به حوزه انیمیشن جهانی و اعتلای فرهنگ و هنر؛ همزمان با روز جهانی انیمیشن و با عنوان «انیمیشن جهانی و جهان انیمیشن» در روزهای چهارشنبه، پنج‌شنبه و جمعه مورخ ۵ و ۶ و ۷ آبان‌ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۱ الی ۲۰:۳۰ در قالب یازده نشست تخصصی در سامانه آموزش مجازی دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است، در این مجموعه نشست‌ها زوایای مختلفی از جهان انیمیشن و جایگاه و چشم‌انداز آثار و تولیدات ملی در این عرصه مورد تحلیل و بررسی قرار می‌گیرد.

گفتنی‌ست، سلسله نشست‌های مجازی «انیمیشن جهانی و جهان انیمیشن» همراه با نمایشگاه آثار تجسمی استادان گروه آموزشی کارشناسی ارشد انیمیشن دانشکده هنر دانشگاه سوره در نگارخانه آیه واقع در خیابان آزادی بین چهارراه بهبودی و خوش جنوبی، نبش کوچه کامیاران اجراء خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت شرکت در این نشست‌های تخصصی به لینک زیر مراجعه کنند:

کلمات کلیدی: مجموعه نشست‌های هنری و تخصصی، «انیمیشن جهانی و جهان انیمیشن»، روز جهانی انیمیشن، دانشکده هنر، دانشگاه سوره