به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، تقویم زمانی ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال 1400 دانشگاه را منتشر کرد که به شرح ذیل است.

ضمن خیر مقدم حضور پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد  سال تحصیلی  1400

برنامه ثبت نام این عزیزان به شرح زیر اعلام می شود:

زمان ثبت نام

تاریخ ثبت نام غیر حضوری

نام رشته تحصیلی

ساعت 16-8

وقت اداری زمان پاسخگویی کارشناسان آموزشی دانشگاه

از روزدوشنبه  1400/08/03 لغایت شنبه 1400/08/08

شماره تماس مدیر خدمات آموزشی 66858033

شماره تماس آقای عزیزی مسئول ثبت نام 66858083

نکات بسیار مهم :

1-نام کاربری و رمز عبور از طریق پیامک ارسال خواهد شد .

2-ثبت نام به صورت غیرحضوری و در سامانه گلستان  است  .

3-پس از اخذ پیامک دانشجو ملزم به تکمیل ثبت نام در سامانه گلستان می باشد .

4-دانشجو باید مدارک درخواستی را آپلود کرده و به سایت دانشگاه به آدرس زیر ارسال کند:

www.golestan.soore.ac.ir

5-اصل مدارک به مسئول اداره ثبت نام در زمانی که متعاقباٌ اعلام خواهد شد تحویل گردد.

6-به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی از پذیرش دانشجویان به صورت حضوری معذوریم .

7-دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد پس از انجام مراحل ثبت نام و تائید مدارک توسط اداره ثبت نام ، با همان رمز عبور و شناسه کاربری وارد سامانه گلستان دانشگاه سوره شده و در بخش مالی با پرداخت علی الحساب مبلغ 25000000 ریال ( دو میلیون و پانصد هزار تومان ) شهریه خود را واریز نمایند ( درگاه پرداخت بانک ملت سیستم گلستان ).

8-انتخاب واحد ترم اول فقط توسط دانشگاه صورت می پذیرد.

9-دانشجویان در صورت داشتن هرگونه سوال پس از تکمیل ثبت نام درخصوص چگونگی کلاس ها ، ورود در کلاس و ... با کارشناس آموزشی خود تماس حاصل نمایند .( شماره تماس کارشناسان آموزشی در سایت دانشگاه سوره قسمت تماس با ما ثبت شده است) .

مدارک مورد نیاز جهت بارگزاری در سامانه گلستان :

• تصویر مدرک کارشناسی و یا کارشناسی ناپیوسته مورد تائید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی یا شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن معدل دوره کارشناسی  قید شده باشد .

تبصره : برای آن دسته از پذیرفته شدگانی که ارائه اصل یا گواهی مدرک کارشناسی امکان پذیر نباشد ، لازم است اصل گواهی تائید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک کارشناسی با درج تاریخ فارغ التحصیلی و معدل را ارائه نمایند.

لازم به ذکر است دانشجویان باید تا تاریخ 1400/06/31 فارغ التحصیل مقطع کارشناسی  باشند.

• ریز نمرات مدرک کارشناسی
  • تصویر شناسنامه از تمام صفحات آن
  • تصویر کارت ملی پشت و روی آن
  • تصویر عکس 4*3 تهیه شده در سال جاری