تاریخ انتشار : 5 آبان 1397 11:28

دفاع هیات علمی دانشگاه سوره از رساله دکتری

یوسف خجیر عضو هیات علمی سوره از رساله دکتری خود در رشته ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی دفاع کرد.

یوسف خجیر عضو هیات علمی و مدیر گروه ارتباطات اجتماعی  دانشگاه سوره از رساله دکتری خود با عنوان «جامعه شبکه ای شده: نقش شبکه های اجتماعی و پیام رسان موبایلی در توسعه جامعه ایران» با درجه عالی (نمره ۱۹/۵) در دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی دفاع کرد.
در این رساله وی با توجه به گسترش شبکه های اجتماعی و پیام رسان های موبایلی در بین کاربران ایرانی به کارکردها و کژکارکردها، ظرفیت ها و چالش های این رسانه های نوظهور در جامعه پرداخت. این رساله میان رشته ای توسط سید حسین سراج زاده مدیر گروه جامعه شناسی دانشگاه خوارزمی و رییس انجمن جامعه شناسی، دکتر حمیدرضا رحمانی زاده دهکردی هیات علمی دانشکده علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی داوری شد.
لازم به ذکر است طرح ترمیم و ارتقاء سطح هیات علمی دانشگاه از سیاست های دانشگاه در سالهای اخیر بوده است. در این زمینه با همکاری دانشگاه سوره، برخی از اعضای هیات علمی در دانشگاههای خارجی ( رشته معماری در ایتالیا) و داخلی ( علامه طباطبایی، اصفهان، خوارزمی، دانشگاه هنر و ...) به ادامه تحصیل پرداختند.

دانشگاه سوره این موفقت را به ایشان تبریک گفته  وآرزوی توفیق و خدمت روز افزون نامبرده  به جامعه دانشگاهی سوره را از خداوند منان خواستار است.

«روابط عمومی دانشگاه سوره»