تاریخ انتشار : 22 بهمن 1394 0:1
تعداد مشاهدات : 4078

ابد ویک روز سیمرغ های جشنواره فجر را شکار کرد

فیلم سعید روستایی دانشجوی موفق دانشگاه سوره 9 سیمرغ بلورین را از سی و چهارمین جشنواره فجر دریافت نمود.

مراسم پایانی سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر در سالن همایش های برج میلاد برگزار و در آن برندگان سیمرغ های این دوره معرفی شدند.
در این دوره از جشنواره ۲۲ فیلم در بخش سودای سیمرغ و ۱۱ فیلم در بخش نگاه نو، ۱۱ فیلم در بخش هنر و تجربه حاضر بودند. همچنین امسال برای نخستین بار ۸ انیمیشین در جشنواره فیلم فجر حضور داشتند و مورد قضاوت قرار گرفتند. ۱۱ مستند هم در بخش سینما حقیقت سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر حضور داشتند
9 سیمرغ سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر  برای فیلم "ابد و یک روز"ساخته سعید روستایی دانشجوی موفق دانشگاه سوره
*بهترین کارگردانی: سعید روستایی برای کارگردانی ابد و یک روز
*بهترین فیلمنامه: سعید روستایی برای فیلمنامه ابد و یک رو
*بهترین بازیگر نقش اول زن: پریناز ایزدیار برای فیلم ابد و یک روز
*بهترین نقش مکمل مرد: نوید محمد زاده برای ابد و یک روز
*بهترین تدوین: بهرام دهقانی برای ابد و یک روز
*بهترین چهره پردازی: سعید ملکان برای ابد و یک روز
**بخش نگاه نو (فیلم اولی ها):
سیمرغ بهترین کارگردانی: سعید روستایی برای فیلم ابد و یک روز
سیمرغ بهترین فیلم: سعید ملکان برای تهیه کنندگی فیلم ابد و یک روز
همچنین سیمرغ بهترین فیلم از نگاه تماشاگران جشنواره فیلم فجر به فیلم ابد و یک روز تعلق گرفت.
دانشگاه سوره این موفقیت را به ایشان، اساتید وکارکنان گروه سینما ودانشجویان دانشگاه سوره تبریک عرض نموده وبرای سعید روستایی آرزوی سربلندی وتوفیق روز افزون می نماید.