تاریخ انتشار : 1 فروردین 1395 0:34
تعداد مشاهدات : 1477

برگزاری جشنواره سالانه تخم‌ مرغ‌های نوروزی «بهارستان»

جشنواره بهارستان

جشنواره سالانه تخم مرغ های نوروزی «بهارستان»به همت سازمان زیباسازی شهرداری تهران، از ۲۶ اسفندماه با همراهی ۲۰۰ هنرمند عرصه هنرهای تجسمی کشور از جمله حضور فعال اساتید و دانشجویان نقاشی دانشگاه سوره در پنج بوستان شهر تهران آغاز شد. این طرح در باغ فردوس، پارک ملت، بوستان نوروز مجموعه عباس آباد، پارک لاله و پارک شهر اجرا می شود.

بخش تخم مرغ های نوروزی سالانه «بهارستان» از روز دوشنبه 24 اسفندماه با حضور کودکان تحت حمایت موسسات و ارگان های خیریه و با همراهی هنرمندان تجسمی کشور در مقابل ساختمان خانه هنرمندان ایران آغاز به کار کرد.

بخش تخم مرغ های نوروزی سالانه هنرهای شهری بهار تهران با حضور 200 هنرمند در بوستان هنرمندان آغاز می شود.

در این بخش از رویداد «بهارستان» که با استقبال هنرمندان نسل های مختلف هنری کشور روبرو شد؛ چهره های شناخته شده عرصه هنرهای تجسمی کشور همچون مهنوش مشیری، آنه محمد تاتاری، فریده شاهسوارانی، جمشید حقیقت شناس، احمد وکیلی، بهنام کامرانی، جواد نوبهار، رضوان صادق زاده، مرتضی اسدی، رضا افسری، پژمان رحیمی زاده، عطیه مرکزی، علیرضا گلدوزیان، همایون ثابتی مطلق، علی هاشمی شهرکی، وجمعی از هنرمندان و اساتید دانشگاه سوره از جمله رضا هدایت، محسن ناصریان، احمد خلیلی فرد، سعید شریفی و... به ارائه اثر بر روی حجم های تخم مرغی شکل پرداختند.

این بخش از رویداد «بهارستان در روزهای 24 و 25 اسفندماه با حضور هنرمندان تجسمی و 120 کودک تحت حمایت نهادهای خیریه درخانه هنرمندان ایران برگزار شد.

همچنین در روزهای 26 و 27 اسفندماه بخش تخم مرغ های رنگی در باغ فردوس، پارک ملت، بوستان نوروز مجموعه عباس آباد، پارک لاله و پارک شهر برگزار شد و آثار خلق شده در این بخش از سالانه هنرهای شهری بهار تهران در ایام نوروز در سطح شهر تهران به نمایش عموم گذاشته خواهند شد.

رویداد هنری «بهارستان» (سالانه هنرهای شهری بهار تهران) در بخش های مجسمه، هنرهای محیطی، گرافیک، نقاشی دیواری و تخم مرغ های نوروزی همزمان با ایام نوروز 1395 در تهران برگزار می شود و تا پایان فروردین ماه ادامه دارد.