"اطلاعیه پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد"
1.چاپ کاربرگ "تایید اصلاحات پایان نامه"
2. اعمال اصلاحات مندرج در کاربرگ "اعلام اصلاحات پایان نامه"
3. تایید اصلاحات از سوی استاد راهنما از طریق امضا بخش اول کاربرگ "تایید اصلاحات پایان نامه"
4.دریافت کاربرگ برگزاری جلسه دفاعیه از دفتر ریاست دانشکده به منظور قراردادن در نسخه صحافی شده نهایی پایان نامه؛ کاربرگ مذکور از روز دوشنبه مورخ 1398/02/02 لغایت پنجشنبه مورخ 1398/02/05 اخذ گردد.
5. صحافی پایان نامه در دو نسخه و تحویل به استاد راهنما و کتابخانه دانشکده(اخذ تایید استاد راهنما، استاد مشاور و مدیر گروه مربوطه؛ بخش دوم کاربرگ "تایید اصلاحات پایان نامه")
6. ثبت نهایی در سامانه ایرانداک و چاپ رسید مربوطه
8. تحویل کاربرگ "تایید اصلاحات پایان نامه" به دفتر ریاست دانشکده
🔺انجام مراحل فوق برای دانشجویانی که پایان نامه آنها شامل اصلاحان نشده نیز الزامیست.

کلمات کلیدی: دانشکده معماری، پایان نامه، ارشد، دفاع