منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری
×

مشاهده خبر

رئیس دانشگاه سوره از ارتقای کیفیت پذیرش این دانشگاه خبر داد و گفت: امسال مرحله گزینش صلاحیت‌های علمی و عمومی و استعداد سنجی در مراحل قبولی اضافه‌شده است.

دکتر محمدحسین ساعی رئیس دانشگاه سوره از ارتقای کیفیت پذیرش این دانشگاه خبر داد و گفت: امسال مرحله گزینش صلاحیت‌های علمی و عمومی و استعداد سنجی در مراحل قبولی اضافه‌شده است.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره دکتر محمدحسین ساعی با اشاره به برنامه‌های این دانشگاه در سال تحصیلی پیش رو گفت: دانشگاه سوره، دانشگاهی باسابقه، قدیمی و شناخته‌شده است.

وی ادامه داد: در حوزه حرفه‌ای و بازار کار هم تاکنون به این صورت بوده که وقتی فردی خود را به‌عنوان دانش‌آموخته دانشگاه سوره معرفی می‌کند، از اعتبار بالایی برخوردار است و این به دلیل زحماتی است که گذشتگان کشیده و این اعتبار را برای دانشگاه فراهم کرده‌اند.

وی ادامه داد: دانشگاه سوره یک دانشگاه غیرانتفاعی است؛ اگرچه یک وابستگی سازمانی هم به سازمان تبلیغات اسلامی دارد ولی به‌صورت غیرانتفاعی و به لحاظ اقتصادی مستقل و خودگردان اداره می‌شود.

رئیس دانشگاه سوره با اشاره به شهریه این دانشگاه افزود: شهریه‌های این دانشگاه نسبت به دانشگاه‌های مشابه خود کم‌تر است به‌عنوان‌مثال اگر دانشگاهی در سطح دانشگاه سوره در دانشگاه آزاد و یا غیرانتفاعی وجود داشته باشد و شهریه‌های آن‌ها را مقایسه کنید، شهریه دانشگاه سوره کمی کم‌تر از شهریه‌های آن‌ها است شاید یکی از دلایل مزیت نسبی ما برای پذیرش دانشجویان همین باشد.

وی درباره اولویت‌های دانشگاه در زمینه‌های آموزشی و پژوهشی گفت: ما برای هر یک از حوزه‌های آموزشی و پژوهشی یک برنامه داریم، در حوزه آموزش اصلی‌ترین برنامه ما ارتقا هرم هیأت علمی است.

ساعی افزود: دانشگاه چون در آستانه سی‌سالگی خود است و تقریباً نسل اول استادان دانشگاه به‌سرعت در حال بازنشستگی هستند و تا پنج سال آینده تقریباً از نسل اول کسی باقی نمی‌ماند، دریکی دو سال اخیر فراخوان‌های جذب متعددی منتشر کرده‌ایم تا این نقیصه را جبران کنیم.

وی ادامه داد: بنابراین به دنبال این هستیم ضایعه‌ای که به‌واسطه خروج بازنشستگان، استادان قبلی به‌وجودآمده است توسط اعضای هیأت علمی جوان تکمیل شود و دوره‌های چندساله‌ای باهم هم‌پوشانی داشته باشند تا انتقال تجربه و فرهنگ‌سازمانی لازم صورت گیرد.

رئیس دانشگاه سوره افزود: کار دیگری که طی یکی دو سال اخیر انجام داده و در سال پیش رو نیز ادامه می‌دهیم، جذب استادان بازنشسته برجسته دانشگاه‌های دیگر است. دانشگاه‌های غیرانتفاعی بر اساس آئین‌نامه وزارت علوم این امکان را دارند تا از ظرفیت استادان برجسته و بازنشسته دیگر دانشگاه‌ها استفاده کنند.

ساعی افزود: ما این آئین‌نامه را فعال کرده و تاکنون چهار الی پنج نفر از استادان تمام بازنشسته شده دیگر دانشگاه‌ها را جذب کرده‌ایم که کمک خیلی جدی به ما کرده است، اصلی‌ترین کارکرد این استادان علاوه بر اینکه کلاس می‌روند و دانش‌پروری می‌کنند، انتقال تجربه به استادان جوان‌تر است.

وی ادامه داد: هدف ما این است چند ده نفر از استادان جوانی را که طی یکی دو سال آینده جذب خواهیم کرد بتوانند در کنار استادان باتجربه کار کرده و این تجربه به‌صورت طبیعی منتقل شود.

وی افزود: در حوزه آموزش نیز به لحاظ امکانات آموزشی در برخی از کلاس‌ها و کارگاه‌ها در همین تابستانی که گذشت سرمایه‌گذاری قابل‌توجهی انجام دادیم تا خلأهای امکاناتی را پوشش دهیم.

ساعی افزود: در حوزه پژوهش نیز اصلی‌ترین اقدامی که صورت‌گرفته است، فعال شدن انتشارات دانشگاه است که در سال‌های اخیر فعال‌شده و امیدواریم در سال پیش رو به‌شدت انتشارات ما بتواند به نقطه اوج خود برسد.

وی ادامه داد: همچنین کرسی‌های ترویجی و نظریه‌پردازی قبلاً در دانشگاه نبود که فعال‌شده است، بحث سمپوزیوم‌ها و سمینارهایی که در دانشگاه وجود دارد تعدادشان قابل‌توجه خواهد بود و برنامه‌ریزی‌شده است با آغاز سال تحصیلی درمورد آن‌ها اقدام شود.

ساعی افزود: پیش‌بینی ما این است در شش ماه پیش رو پنج نشریه ما نشریه علمی پژوهشی خواهند بود یعنی الآن یک نشریه علمی پژوهشی داریم اگر تلاش ما به ثمر بنشیند پنج نشریه علمی پژوهشی هم به آن اضافه می‌شود.

رئیس دانشگاه سوره افزود: بحث کارآفرینی را هم امیدواریم در شش ماهه دوم سال نهایی کنیم.

وی درباره ظرفیت پذیرش دانشجوی کارشناسی برای سال تحصیلی جدید گفت: امسال حدود ۶۰۰ نفر ظرفیت ورودی کارشناسی دانشگاه سوره در ۱۸ رشته است که از پذیرش در این ۱۸ رشته ۵ رشته با آزمون و ۱۳ رشته هم بر اساس سوابق تحصیلی خواهد بود.

ساعی درباره بازنگری رشته‌های دانشگاه گفت: ما علاقه داریم که این کار را انجام دهیم، یکی دو بار هم اقدام کرده‌ایم هم رشته جدید طراحی کرده‌ایم و هم برخی رشته‌ها را با هزینه دانشگاه بازنگری کرده‌ایم ولی وزارت علوم عرفی دارد که می‌گوید این کار باید توسط دانشگاه‌های مادر و گروه‌های آن‌ها انجام شود.

رئیس دانشگاه سوره درباره چالش دانشگاه سوره گفت: اصلی‌ترین چالش ما و دیگر دانشگاه‌های غیرانتفاعی چالش مالی است میزان دستمزد و حقوق ما یک‌درصدی کم‌تر از دانشگاه‌های دولتی است، ما پیش‌ازاین هزینه‌هایی برای سوبسید و غذای دانشجویی دریافت می‌کردیم و آن نیز قطع‌شده است و ما اکنون غذایی هم که توزیع می‌کنیم به قیمت آزاد است.

وی ادامه داد: تقریباً همه دانشگاه‌های غیرانتفاعی اصلی‌ترین مشکلشان تراز کردن دخل‌وخرج دانشگاه است چون نمی‌توانند افزایش قابل‌توجه شهریه داشته باشند، چون دانشجویان دچار مشکل می‌شوند، در چهار الی پنج‌ساله اخیر که با تورم شدید روبه‌رو بودیم، افزایش شهریه ما همیشه از تورم پایین‌تر بوده است. و این فاصله امکان بهبود و توسعه دانشگاه را کم‌تر می‌کند.

وی ادامه داد: همچنین امسال مرحله گزینش صلاحیت‌های علمی و عمومی و استعداد سنجی در مراحل قبولی اضافه‌شده است بعد از اعلام نتایج افراد دو تا سه برابر ظرفیت توسط سازمان سنجش معرفی می‌شوند بنابراین از طریق مصاحبه ما افرادی که استعداد بیشتری دارند و صلاحیت‌های عمومی برای تحصیل در دانشگاه سوره را دارند انتخاب می‌کنیم تا کیفیت پذیرش افزایش پیدا کند.

 

اشتراک در:

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدکتر ساعی: کیفیت پذیرش دانشجو در دانشگاه سوره ارتقاء می‌یابد

نظر خود را بنویسید