اخبار و اطلاعیه ها

جستجو بر اساس : دانشکده هنر

این نشست به میزبانی دانشکده هنر و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز چهارشنبه 23 خرداد، از ساعت 14 الی 16 در سالن کنفرانس دانشگاه واقع در ساختمان مرکزی به‌صورت حضوری و مجازی برگزار شد. «محمدحسین ناصر بخت» به‌عنوان دبیر نشست، «حمیدرضا اردلان»، «محمدرضا گلپایگانی»، «بهزاد آقا جمالی» و «رامتین شهبازی» به‌عنوان سخنرانان، در این نشست حضور داشتند.

مطالعه بیشتر

در نشست این هفته دوشنبه‌های نقد کتاب سوره به‌نقد و بررسی کتاب «اخلاق و درام» نوشته نصرالله تابش پرداخته شد. این نشست به میزبانی دانشکده هنر و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دومین دوسالانه ملّی دانشجویی صنایع‌دستی دستان در بخش‌های سرامیک و آبگینه، چوب، فلز با حمایت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه سوره، با همکاری حوزه هنری و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته صنایع‌دستی و باهمت انجمن علمی صنایع‌دستی و معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه سوره، نخستین نشست از سلسله ورکشاپ‌های صنایع‌دستی روز یکشنبه 20 خردادماه از ساعت 10 تا 12 در سالن سینمای دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دانشکده هنر با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره نشست تخصصی در حوزه مطالعات سینمایی با محوریت نقد و بررسی افکار و اندیشه‌های «دیوید بوردول» نظریه‌پرداز و مورخ تاریخ سینما را در روز سه‌شنبه 22 خردادماه برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

نشست «بررسی پژوهش‌های سازمان سینمایی» به میزبانی دانشکده هنر و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره برگزار شد. این جلسه در روز سه‌شنبه ۸ خرداد، از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در سالن کنفرانس دانشگاه سوره واقع در ساختمان مرکزی به‌صورت حضوری و مجازی برگزار شد. «احمدعلی سجادی صدر» به‌عنوان دبیر، «محسن بنی‌هاشمی» ناقد، «رامتین شهبازی‌» ناظر و «مژگان محمدی» پژوهشگر در این نشست حضور داشتند.

مطالعه بیشتر

مدیر گروه مطالعات عالی هنر و عضو هیأت علمی دانشگاه سوره با حکم مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان عضو شورای سیاست‌گذاری دوازدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک ایران منصوب شد.