اخبار و اطلاعیه ها

همزمان با برگزاری «کارگاه تمبر در ارتباطات»، تمبر اختصاصی دانشگاه سوره با طرحی از برخی کتاب‌های استادان این دانشگاه به چاپ رسید و به رئیس، قائم‌مقام و سرپرست دانشکده فرهنگ‌وارتباطات اهدا شد.

مطالعه بیشتر

نشست «بررسی پژوهش‌های سازمان سینمایی» به میزبانی دانشکده هنر و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره برگزار شد. این جلسه در روز سه‌شنبه ۸ خرداد، از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در سالن کنفرانس دانشگاه سوره واقع در ساختمان مرکزی به‌صورت حضوری و مجازی برگزار شد. «احمدعلی سجادی صدر» به‌عنوان دبیر، «محسن بنی‌هاشمی» ناقد، «رامتین شهبازی‌» ناظر و «مژگان محمدی» پژوهشگر در این نشست حضور داشتند.

مطالعه بیشتر

کارگاه هنر جنگ شناختی در عصر هوش مصنوعی با تدریس دکتر سمیرا خطیب‌زاده روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۳۰ صبح در دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

مدیر گروه مطالعات عالی هنر و عضو هیأت علمی دانشگاه سوره با حکم مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان عضو شورای سیاست‌گذاری دوازدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک ایران منصوب شد.

مطالعه بیشتر

در پی تفاهم نامه دانشگاه سوره با معاونت توسعه فناوری ومطالعات سینمایی، نشست مشترکی به میزبانی دانشگاه سوره بین مدیران این معاونت و مدیران گروه های سینمایی و انیمیشن دانشگاه های کشور صورت گرفت.