اخبار و اطلاعیه ها

«مکر مکرم» عنوان نمایشی است که این روزها با استقبال مخاطبان و منتقدان روبه‌رو شده است. این نمایش در بخش دانشجویی چهل و دومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر نیز حضور داشت و جوایز بسیاری از بخش‌ها را دریافت کرد. به همین بهانه با «علی خورشیدی» کارگردان این نمایش و دانشجوی دانشگاه سوره گفت‌و‌گو کردیم که در ادامه می‌خوانیم.

مطالعه بیشتر

شانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر این روزها در آستانه گشایش قرار دارد. رویدادی سالانه که بزرگ‌ترین آوردگاه رقابتی هنرمندان این عرصه در سطح ملی محسوب می‌شود و برترین و تازه‌ترین دستاوردهای هنری هنرمندان در طول یک سال اخیر را به نمایش می‌گذارد.

مطالعه بیشتر

مدیر گروه ارتباطات اجتماعی و عضو هیئت علمی دانشگاه سوره گفت: برگزاری نمایشگاه رسانه‌های ایران باعث همگرایی اهالی رسانه و همچنین باعث ادامه حیات رسانه‌ها می‌شود و می‌تواند در جهت تقویت روحیه اهالی رسانه تاثیرگذار باشد.

مطالعه بیشتر

مراسم تکریم از رئیس قبلی بسیج اساتید دانشگاه سوره و معرفی رئیس جدید این کانون در مورخ شنبه 7 بهمن 1402 در سالن جلسات دانشگاه سوره برگزار شد و خانم دکتر سمیرا خطیب زاده به‌عنوان مسئول جدید کانون بسیج اساتید معرفی  شد و از زحمات رئیس قبلی آن قدردانی شد.