اخبار و اطلاعیه ها

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی نشست «کارکردهای ارتباطی در هنر معاصر» با حضور دکتر "محمدرضا وحید زاده" به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و با همکاری معاونت پژوهشی روز دو‌شنبه ۲۴ اردیبهشت‌ماه 1403 از ساعت 10:30 تا 12:30 برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی نشست "مسئولیت‌های اخلاقی روزنامه‌نگاران در ایران" با حضور دکتر "حسین قشقایی" به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و با همکاری معاونت پژوهشی روز یکشنبه ٢٣ اردیبهشت‌ماه 1403  از ساعت ۱۰:۳۰ تا ١٢:۳۰ برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی "وبینار آشنایی فنون اجرا و گویندگی" با حضور دکتر محمدحسین سروش به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و با همکاری معاونت پژوهشی روز یک‌شنبه ٢٣ اردیبهشت‌‌ماه از ساعت ١٣ الی ١۵  برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط‌عمومی نشست بازی‌های رایانه‌ای، فرصت‌ها و تهدیدها با حضور دکتر "فرزانه شریفی" به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و با همکاری معاونت پژوهشی روز یکشنبه ٢٣ اردیبهشت 1403 از ساعت ١٠ تا ١٢ برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی وبینار "نقش تبلیغات در جهاد تبیین" با حضور دکتر "امید علی مسعودی" به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره و با همکاری معاونت پژوهشی روز شنبه 22 اردیبهشت‌ماه 1403  از ساعت 16:30 الی18:30 به‌صورت حضوری و برخط برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کارگاه آموزشی «کالبدشکافی فیلم و سینمای معاصر به‌منظور تحلیل ارتباط مؤثر» به مناسبت هفته ارتباطات و روابط‌عمومی، با ارائه‌ دکتر «محمود اسعدی» و به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، پنجشنبه 20 اردیبهشت‌ماه 1403 به‌صورت برخط و حضوری برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نمایشگاه تاریخ پوستر تئاتر، به‌عنوان دومین نمایشگاه هفته گرافیک، با نمایش آثاری از پوسترهای تئاتر دهه 50 و 60 ایران، با همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه و انجمن صنفی طراحان گرافیک به نمایش درآمد.

مطالعه بیشتر

نتیجه پژوهشی که توسط دکتر یوسف خجیر عضو هیأت علمی دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره انجام شد، نشان داد بین دسترسی آسان و غیر مکان‌مند و غیر زمان‌مند بودن شبکه‌های مجازی و احراز جایگاه حوزه عمومی توسط این شبکه‌ها، ارتباطی معنادار وجود دارد.