اخبار و اطلاعیه ها

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره در اطلاعیه‌ای زمان‌بندی مصاحبه حضوری و مدارک موردنیاز معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت کارشناسی ارشد ناپیوسته 1403 دانشگاه سوره را اعلام کرد.

مطالعه بیشتر

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره در اطلاعیه‌ای نحوه پذيرش و مراجعه معرفی‌شدگان چند برابر ظرفيت دانشگاه سوره در آزمون سراسري سال 1403 (کارشناسی ارشد) را اعلام کرد.

مطالعه بیشتر

درمراسم اهدا نشان عالی دانش که 4تیرماه جاری با حضور وزیرعلوم وتحقیقات، رئیس شورایعالی انقلاب فرهنگی ، روسای دانشگاه ها واستادان دردانشگاه تهران برگزار شد، نشان عالی دانش ولوح تقدیر به دکتر باقرساروخانی استاد تمام دانشگاه سوره اهدا شد.

مطالعه بیشتر

مصاحبه‌های پذیرش دانشجویان دکترای مدیرت رسانه و علوم ارتباطات دانشگاه سوره با حضور داوطلبان طی دو روز و به‌صورت همزمان در 26و27 خردادماه جاری،در دانشکده فرهنگ و ارتباطات انجام شد.

مطالعه بیشتر

این نشست به میزبانی دانشکده هنر و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز چهارشنبه 23 خرداد، از ساعت 14 الی 16 در سالن کنفرانس دانشگاه واقع در ساختمان مرکزی به‌صورت حضوری و مجازی برگزار شد. «محمدحسین ناصر بخت» به‌عنوان دبیر نشست، «حمیدرضا اردلان»، «محمدرضا گلپایگانی»، «بهزاد آقا جمالی» و «رامتین شهبازی» به‌عنوان سخنرانان، در این نشست حضور داشتند.