اخبار و اطلاعیه ها

کارگاه آموزشی «آشنایی با جامعه‌شناسی دیوان‌سالاری، تاریخی ایران» به مناسبت هفته پژوهش، با ارائه‌ دکتر «علی‌اکبر فرهنگی» و به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، پنجشنبه 7 دی‌ماه ۱۴۰۲ ساعت 8 تا 10 به‌صورت حضوری و آنلاین با حضور دانشجویان ارشد و دکتری برگزار شد.

مطالعه بیشتر

وبینار «طراحی روش‌شناسی تحقیق با تفکر پارامتریک و آنالیز سیستماتیک ادبیات تحقیق» به همت دانشکده معماری و شهرسازی با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، یکشنبه ۳ دی ۱۴۰۲ در سالن کنفرانس دانشگاه سوره به صورت حضوری و برخط برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کارگاه آموزشی «آشنایی با تحلیل داده با نرم‌افزار SPSS در روش کمی» به مناسبت هفته پژوهش، با ارائه‌ دکتر «جواد صادقی جعفری» به همّت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کارگاه آموزشی «شیوه‌های تولید محتوای فرهنگی برای زنان در فضای مجازی» به مناسبت هفته پژوهش، با ارائه‌ دکتر «سمیرا خطیب‌زاده» و به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، سه‌شنبه 5 دی‌ماه ۱۴۰۲ به‌صورت برخط و حضوری برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کارگاه آموزشی «نتنوگرافی روشی برای مطالعه در جامعه مجازی ایران» به مناسبت هفته پژوهش، با ارائه‌ دکتر «محمدرضا رسولی» و به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، پنجشنبه 7 دی‌ماه ۱۴۰۲ ساعت 10 تا 12 به‌صورت حضوری و آنلاین با حضور دانشجویان ارشد و دکتری برگزار شد.

مطالعه بیشتر

رییس دانشگاه سوره از دفاع سالانه 400 پایان نامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری در این دانشگاه خبر داد و بر ضرورت کاربردی شدن آنها در جهت حل مسائل و مشکلات کشور تاکید کرد.

مطالعه بیشتر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره به نقل از معاونت پژوهشی در تاریخ شنبه ۲ دی ۱۴۰۲ مصادف با هفته پژوهش نشست اول از سلسله نشست های تخصصی آموزش نرم افزارهای پژوهشی رشته معماری و شهرسازی با موضوع «آموزش کاربردی نرم افزار SPSS» به همت دانشکده معماری و شهرسازی سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره،به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه در تاریخ شنبه  ۲ دی ۱۴۰۲ مصادف با هفته پژوهش، کارگاه «دستور زبان شکل» با مساعدت دانشکده معماری و شهرسازی سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کارگاه آموزشی «چالش‌های روش کیفی در پروپوزال‌نویسی» به مناسبت هفته پژوهش، با ارائه‌ دکتر «امیدعلی مسعودی» و به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، شنبه 2 دی‌ماه ۱۴۰۲ به‌صورت برخط و حضوری برگزار شد.