اخبار و اطلاعیه ها

نشست «بررسی و نمایش فیلم مستند: مقبره شاه نعمت الله ولی: موزه تاریخ معماری ایران» به تهیه‌کنندگی دکتر محمدمهدی کلانتری، به همّت گروه معماری داخلی دانشکده معماری و شهرسازی با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

«آینده‌پژوهی فرهنگی در عصر میان رشتگی» در پیش نشست یازدهم همایش آینده پژوهی با حضور و ارائه دکتر بهنام زنگی و دبیری دکتر مهران هوشیار برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به‌مناسبت هفته پژوهش، کارگاه آموزشی «شیوه‌های مخاطب‌شناسی و افکارسنجی» با حضور دکتر «تکتم عین‌الهی» به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده فرهنگ و ارتباطات، روز دو‌شنبه 22 آذرماه 1402 از ساعت 9 تا 11 برگزار شد.

مطالعه بیشتر

رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات، ضمن بازدید از غرفه دانشگاه سوره در بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار بر حضور پررنگ‌تر این دانشگاه در رویدادهای آینده تاکید کرد.

مطالعه بیشتر

معاون پژوهشی دانشگاه سوره با اشاره به فعالیت‌های متنوع دانشگاه سوره به مناسبت هفته پژوهش اظهار داشت: در دانشگاه سوره از 1 تا 30 آذر هرسال به‌عنوان «ماه پژوهش» نام‌گذاری شده و رویدادهای مختلفی طی این مدت برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

در نگارخانه آیه دانشگاه سوره کارگاه دوروزه رنگ‌سازی سنتی با حضور «استاد جلیل جوکار» نقاش، دارنده نشان درجه‌یک هنر نگارگری و عضو هیأت‌علمی دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد. به این بهانه با او درباره اهمیت این هنر و دلیل برپایی کارگاه رنگ‌سازی گفت‌و‌گو کردیم.

مطالعه بیشتر

کرسی ترویجی و دهمین پیش‌نشست همایش آینده‌پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار با عنوان «راهکارهای آینده‌نگری در شهرهای جهانی» در دانشگاه سوره برگزار شد.