اخبار و اطلاعیه ها

دومین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی ابعاد ارتباطی و رسانه ای نبرد طوفان‌الاقصی با عنوان «بازنمایی نبرد طوفان‌الاقصی در رسانه‌ها» با حضور صاحب نظران حوزه رسانه در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کرسی ترویجی «شبکه‌های اجتماعی بومی و تبلیغ دین: ظرفیت‌ها و راهبرد‌ها» به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، ۴ آذرماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۰ صبح به‌صورت برخط و حضوری برگزار شد.

مطالعه بیشتر

همکار ارجمند سرکار خانم راحله نگار با نهایت تاسف و تالم درگذشت مادر گرامیتان را تسلیت عرض نموده، از درگاه یگانه هستی‌بخش برای آن عزیز سفرکرده مجالست با ابرار و اولیا و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت داریم.

مطالعه بیشتر

جلسه شورای هماهنگی منطقه یک اتحادیه دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی-غیرانتفاعی به میزبانی دانشگاه سوره با حضور رئیس، قائم‌مقام و تمامی اعضای محترم شورا برگزار شد.