اخبار و اطلاعیه ها

سومین پیش‌نشست دومین همایش ملی آینده‌پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار، در دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره با موضوع «رسانه و آینده آموزش عالی» برگزار شد.

مطالعه بیشتر

این‌که چرا مسئله فلسطین و وقایع اخیر اهمیت دارد و جایگاه آن در ادبیات و هنر مقاومت چگونه ترسیم‌شده است همگی موضوعاتی هستند که طی این گفت‌وگو با دکتر «محمدرضا وحیدزاده»، مدیر گروه ادبیات پایداری در میان گذاشتیم.

مطالعه بیشتر

دکتر محمد غلامرضایی، پژوهشگر و استاد دانشگاه، بر اثر ایست قلبی از دنیا رفت. دکتر یوسف خجیر قائم‌مقام دانشگاه سوره، در پیامی این ضایعه را به خانواده آن مرحوم و جامعه علمی تسلیت گفت.

مطالعه بیشتر

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره از بررسی صلاحیت داوطلبان متقاضی ورود به دوره کارشناسی پیوسته این دانشگاه در روزهای سه شنبه و چهارشنبه (فردا و پس فردا) مصادف با 2 و 3 آبان 1402 خبر داد.

مطالعه بیشتر

رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره بر اجرای دیپلماسی رسانه‌ای و تشکیل اتحادیه رسانه‌ای کشورهای مسلمان به‌عنوان ابزار قدرتمندی برای رساندن صدای مسلمین به‌ویژه مظلومان غزه به جهانیان تأکید کرد.

مطالعه بیشتر

مدیر گروه انیمیشین و جلوه‌های بصری دانشگاه سوره هم‌زمان با برگزاری نمایشگاه «جایزه بین‌المللی مانگا» که امسال به مناسبت «ماه فرهنگی ژاپن» برگزار شد در سالن چندمنظوره سفارت این کشور حضور یافت و سخنرانی پژوهشی خود را در ارتباط با این هنر بیان کرد.

مطالعه بیشتر

به اطلاع مي رساند معرفي شدگان رشته های مندرج در جدول بند الف نسبت به ثبت نام اينترنتي و شركت در جلسه مصـاحبه حضـوري (پس از بررسي پرونده الكترونيكي و در صورت تائید) بر اساس بند ب تا خ اقدام کنند: