اخبار و اطلاعیه ها

مراسم اختتامیه هفدهمین جشنواره «سینماحقیقت» در تالار وحدت برگزار شد؛ در این مراسم چهار نفر از دانشجویان دانشگاه سوره دیپلم افتخار، تندیس و جایزه ویژه این جشنواره را دریافت کردند و به شرح زیر اعلام می‌شوند.

مطالعه بیشتر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره به نقل از معاونت پژوهشی در تاریخ سه‌شنبه  ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲ به مناسبت هفته پژوهش کارگاه آموزشی «پروپوزال، از یافتن موضوع و عنوان تا شیوه نگارش و تصویب» به سخنرانی دکتر امیررضا نوری پرتو از ساعت ۹ الی ۱۱ در سالن جلسات طبقه پنجم ساختمان مرکزی دانشگاه سوره با مساعدت دانشکده هنر برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کرسی ترویجی سی و یکم با عنوان «ضرورت نمایش خلاق با تأمل بر مفهوم آهستگی» با ارائه‌ دکتر «اکرم قاسم پور» و نقد دکتر «محمد عارف» به دبیری و نقد دکتر «بهزاد آقاجمالی» شنبه ۲۵ آذرماه ۱۴۰۲، به همت دانشکده هنر با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، دومین همایش ملی آینده‌پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار با حمایت و همکاری نهادها و مرکزهای علمی و پژوهشی 29 آذرماه در فرهنگستان هنر برگزار می‌شود.