اخبار و اطلاعیه ها

کتاب "جستاری در تاریخ معماری و شهرسازی ایران" تالیف دکتر حسن اصانلو عضو هیات علمی و رییس دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره، در سرفصل جدید مصوب وزارت علوم تحقیقات و فناوری برای درس "حکمت معماری در ایران" معرفی شد.

مطالعه بیشتر

تالیف کتاب [تاریخ طلسم و تعویذ در ایران] توسط سیده مریم پور صالح امیری، فارغ التحصیل کارشناس ارشد دانشگاه سوره و زیر نظر و با همکاری دکتر عبدالکریم عطارزاده عضو هیات علمی و معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره.

مطالعه بیشتر

کتاب [پژوهش، حقیقت دانش] با هدف آشنایی با مفهوم علم، تاریخ آموزش و مبانی پژوهش در هنر و برای دانشجویان حوزه هنرهای تجسّمی و کاربردی توسط دکتر مهران هوشیار عضو هیات علمی دانشگاه سوره تدوین شده است.

مطالعه بیشتر

«امیر توده روستا» دانش آموخته دانشگاه سوره به عنوان مدیران بخش فیلم های کوتاه و دانشجویی سومین جشنواره فیلم سلامت معرفی شد.