اخبار و اطلاعیه ها

گروه صنایع دستی دانشگاه سوره با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی مجموعه نشست تخصصی تعامل و گفتگوی هنرهای سنتی و معاصر با حضور استاد هادی سیف، دکتر محمدحسن نواب و اردشیر میرمُنگره را برگزار می کند.

مطالعه بیشتر

ورکشاپ اریگامی ظهر شنبه یکم اردیبهشت ماه با حضور دنا خاکسار در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کارگاه آموزشی تکنیک های تخصصی راکو با حضور استاد اسکندری (استاد سرامیک دانشگاه پلیماوس انگلستان) در محل دانشگاه سوره برگزار گردید.

مطالعه بیشتر

دفتر مددکاری و مشاوره دانشجویی دانشگاه سوره کارگاه های: [خود شناسی با محوریت انتخاب محیط شغلی] و [کارگاه آموزشی خودآگاهی با محوریت معنا در زندگی][ را برگزار می کند.

مطالعه بیشتر

هشتمین کارکاه آموزشی از مجموعه کارگاه های آموزشی گروه سینما با همت انجمن علمی سینما و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه سوره با موضوع فرایند درک فیلم با تدریس دکتر حمید فدوی روزهای دوشنبه و سه شنبه 20 و 21 فروردین ماه از ساعت 13 تا 16 در سالن سینمای شهید دکتر فهیمی دانشگاه سوره برگزار خواهد شد.