اخبار و اطلاعیه ها

دوازدهمین جشنواره دانشجویی فیلم کوتاه سایه به همت انجمن علمی و گروه سینما و با حمایت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره برای نخستین بار به صورت ملی تحت عنوان دوازدهمین جشنواره ملی دانشجویی فیلم کوتاه سایه با هدف حمایت از دانشجویان فیلمساز سراسر کشور برگزار می شود.

مطالعه بیشتر

به همت دانشکده معماری دانشگاه سوره همزمان با برنامه های روز دیزاین در ایتالیا كنفرانس معماری با عنوان [در طراحى هيچ چيز بر حسب تصادف نيست] دوشنبه ۳۰ بهمن ماه در محل حوزه هنری تهران برگزار می شود.

مطالعه بیشتر

دومین محفل شعر و داستانِ کانون ادبی نویساک با عنوان «یک آسمان پرواز»، با همکاری معاونت فرهنگیِ دانشگاه سوره، عصر دوشنبه، شانزدهم بهمن ماه، همزمان با سی و نهمین فجرِ انقلاب اسلامی در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نمایشگاه عکس "تصمیم انقلاب" به همت کانون عکس دانشگاه سوره در محل گالری آیه دانشکده هنر برگزار می شود.

مطالعه بیشتر

دانشحویانی که اسامی خود را در لیست ثبت نام متاخرین به آموزش دانشکده معماری اعلام کرده اند روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۶/۱۱/۱۸ از ساعت ۸:۰۰ لغایت ۱۴:۰۰ در سیستم گلستان اقدام به ثبت نام نمایند. این زمان تمدید نخواهد شد .