اخبار و اطلاعیه ها

کتاب [جایگاه و نقش های زنانه در مجالس شبیه خوانی و تخت حوضی] (در سال های 1200-1357 ه.ش.) نوشته ی عسل عصری ملکی (پژوهشگر، نویسنده و طراح صحنه و لباس) و با مقدمه و نظارت دکتر محمود عزیزی و استاد کاظم شهبازی توسط انتشارات دانشگاه سوره به چاپ رسیده است.

مطالعه بیشتر

فیلم اِو (خانه) ساخته آقای اصغر یوسفی نژاد از بخش سینما تجربه توسط کانون فیلم سوره در روز شنبه دوم دی ماه 1396 با حضور کارگردان اثر در سالن سینمای شهید حاج حسین فهیمی دانشگاه سوره اِکران گردید.

مطالعه بیشتر

مراسم جشن پاسداشت آیین کهن یلدا در روز سه شنبه ۲۸ آذر ماه در سالن اجتماعات دانشگاه سوره با حضور جمعی از اساتید، هنرمندان و دانشجویان رشته های هنری برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و کانون شعر و داستان نویسی دانشگاه سوره مراسم جشن شب یلدا سه شنبه 28 آذرماه در محل سالن اجتماعات دانشکده هنر برگزار می شود.