اخبار و اطلاعیه ها

دومین نشست از سلسله برنامه های کارگاه های آموزشی «دانشگاه سوره» به همت «گروه سینما» و همکاری «معاونت دانشجویی و فرهنگی»، شنبه، ششم آبان ماه، ساعتِ یازده صبح، با حضورِ مدرس مهمان آقای «علیرضا نکولعل»، با موضوعِ «تکنولوژهای نوین | صدا در سینما» در «سالنِ سینمای دانشکده ی هنرِ دانشگاهِ سوره» برگزار خواهد شد.

مطالعه بیشتر

کنفرانس علمی تحت عنوان لایه های متفاوت معماری رم در گذر تاریخ با سخنرانی پروفسور الکساندرا دچزاریس، پروفسور جورجو دی جورو، پروفسور لائورا ولریا فرتی در ساختمان شماره 2 دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره دومین دوره مسابقه کتابخوانی بر مبنای کتاب [سلام بر ابراهیم: زندگی نامه و خاطرات شهید ابراهیم هادی] برگزار می شود.

مطالعه بیشتر

نخستین نشست از سلسله برنامه های کارگاه های آموزشی «دانشگاه سوره» به همت «گروه سینما» و همکاری «معاونت دانشجویی و فرهنگی»، امروز شنبه، ۲۲ مهرماه، ساعتِ ده و نیمِ صبح، با حضورِ مدرس مهمان آقای «نصرت الله تابش»، و جمعی از دانشجویان رشته سینما و سایر رشته ها با موضوعِ «فُرم و زیبایی در سینمای اسلامی» در «سالنِ سینمای شهید دکتر حسین فهیمی دانشکده ی هنرِ دانشگاهِ سوره» برگزار شد.