اخبار و اطلاعیه ها

بخش مسابقه صحنه نهمین جشنواره دانشجویی تئاتر سوره، طبق تاریخ اعلام شده به بازخوانی آثارپرداخت و از بین ۱۶۲ اثر معرفی شده،۷۱ اثر توسط بازخوانها انتخاب شدند.

مطالعه بیشتر

جایزه بهترین فیلم مستنددر جشنواره دوربین نت به فیلم مستند"صعودبه جم" به کارگردانی حمید رضا مقصودی دانشجوی کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی دانشگاه سوره رسید.

مطالعه بیشتر

به همت معاونت فرهنگی دانشجویی مراسم جشن میلاد حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع)، سه شنبه ۱۴ آذر ماه از ساعت ۱۴ الی ۱۶ در محل سالن اجتماعات دانشکده هنر برگزار می شود.

مطالعه بیشتر

با همت دکتر مهران هوشیار (عضو هیات علمی دانشگاه سوره) و جمعی از هنرمندان، سازمان مردم نهادی به عنوان انجمن طراحی و نوآوری در صنایع دستی معاصر ایران در حال راه اندازی می باشد که از همه دوستان علاقمند جهت عضویت دعوت به عمل می آید.

مطالعه بیشتر

انجمن علمی سینما با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره چهارمین کارگاه آموزشی خود را با عنوان [تدوین و روایت] برگزار می کند.