اخبار و اطلاعیه ها

کارگاه « فرم و زیبایی در سینمای اسلامی» به عنوان نخستین کارگاه از مجموعه کارگاه های سینمایی دانشگاه سوره شنبه 22 مهرماه ساعت 10:30 در سالن سینمای شهید حسین فهیمی واقع در دانشکده هنر برگزار می شود.

مطالعه بیشتر

به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی، این دانشگاه اقدام به برگزاری یک جلسه توجیهی با حضور معاونین و مدیران ستادی و آموزشی برای دانشجویان جدیدالورود مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته نمود.

مطالعه بیشتر

مراسم توديع دکتر سید علی روحانی مدیر گروه سابق سینما و معارفه آقای رامتین شهبازی عضو هیات علمی دانشگاه سوره به عنوان سرپرست جدید این گروه، امروز ۱۲ مهر ماه ۹۶ در محل دفتر ریاست با حضور هیات رییسه و مدیران آموزشی دانشگاه برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) به همراه «مراسم تعزیه خوانی حضرت علی اکبر (ع)» در محوطه حیاط دانشکده هنر دانشگاه سوره برگزار شد اجرا شد.