اخبار و اطلاعیه ها

سلسله سخنرانی های استودیو ساخت ۲۰۱۸ با موضوع دنیای طراحان از ایده تا ساخت توسط معماران ؛ طراحان صنعتی در حوزه معماری و جواهرات پیرو موضوع ساخت امسال (محراب و اکسسوری فشن مد) زیر نظر کیوریتور و مدرس دوره امیر آرمانی اصل در روز شنبه ۵ اسفند ماه ۱۳۹۶ در سالن همایش های باقرالعلوم با استقبال دانشجویان معماری ، طراحی صنعتی و ... برگزار شد .

مطالعه بیشتر

نهمین جشنواره دانشجویی تئاتر سوره که از مهرماه به دبیری رضا مرشد در پنج بخش :نمایشنامه نویسی، مسابقه صحنه، تجربه های نو، کارگاه تجربه های نو، رپرتوآر کلاسی شروع به کار کرده بود به روزهای برگزاری خود نزدیک می شود.

مطالعه بیشتر

به همت دانشكده معماري دانشگاه سوره به همراه انيستيتو اروپايي ديزاين،قطب علمي و فناوري دانشگاه تهران و سفارت ايتاليا، به مناسبت روز طراحي در ايتاليا [نشست تخصصی روز طراحی ایتالیا] ٣٠ بهمن ماه سال جاري در حورزه هنري برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به همت دانشكده معماري دانشگاه سوره به همراه انيستيتو اروپايي ديزاين، قطب علمي و فناوري دانشگاه تهران و سفارت ايتاليا، به مناسبت روز طراحي در ايتاليا نشست تخصصی [در طراحی هیچ چیز اتفاقی نیست] با سخنرانی دکتر جووانی اتنلو ٣٠ بهمن ماه سال جاري در حوزه هنري برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و در راستای برگزاری نهمین جشنواره دانشجویی تئاتر دانشگاه سوره کارگاه یک روزه نمایشنامه نویسی [من ... چه کسی است] توسط محمدامیر یاراحمدی در محل سالن مطالعه دانشکده هنر دانشگاه سوره برگزار می شود.

مطالعه بیشتر

به همت معاونت اداری مالی و با توجه به انعقاد تفاهم نامه خرید اقساطی با اتحادیه تعاونی های مصرف کارکنان دولت، کارکنان و اساتید محترم دانشگاه سوره می توانند با ارائه ۳۰ درصد پیش پرداخت تا سقف ۱۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال متناسب با درآمد خود نسبت به خرید لوازم خانگی مورد نظر به صورت اقساطی اقدام نمایند.