اخبار و اطلاعیه ها

پیام تبریک دانشگاه سوره به اساتید و دانشجویان دانشکده معماری در پی کسب عنوان بهترین اثر ساخته شده ی دانشجویی در سال ۲۰۱۷ از سوی سایت [آرک دیلی]

مطالعه بیشتر

مراسم تودیع خانم قاسم پور مدیر پیشین گروه نمایش و معارفه آقای فرزاد معافی به عنوان مدیر جدید گروه نمایش و معارفه خانم ماسوری به عنوان معاون دانشکده هنر دوشنبه26تیر ماه 1396 در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به اطلاع کلیه دانشجویان، فارغ التحصیلان و سایر مراجعین محترم حوزه آموزش کل می رساند از تاریخ 96/4/24 الی 96/6/31 برای انجام کارهای خود صرفا روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه هر هفته از ساعت 8 صبح الی 12:30 مراجعه نمایند. بدیهی است در غیر اینصورت اداره کل آموزش پاسخگو نخواهد بود. ضمنا تعطیلات دانشگاه از تاریخ 96/4/31 تا 96/5/11 می باشد.

مطالعه بیشتر

محمد صادقی دانش آموخته ی رشته ی سینمای دانشگاه سوره موفق به دریافت پروانه زرین بهترین فیلمنامه کوتاه و نیمه بلند داستانی از سی امین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان شد.

مطالعه بیشتر

رقیه توکلی کارشناس سینما و کارشناس ارشد ادبیات نمایشی از دانشگاه سوره تهران و عضو انجمن فیلم کوتاه ایران، مدرس و مدیر گروه رشته عکاسی و سینما دانشگاه فرهنگ و هنر یزد به عنوان عضو هیات انتخاب فیلم های کوتاه و نیمه داستانی ششمین جشنواره فیلم شهر انتخاب شد.