اخبار و اطلاعیه ها

به مناسبت هفته پژوهش و با همکاری معاونت پژوهش و گروه تئاتر دانشگاه سوره، مراسم نمایشنامه خوانی «مشترک مورد نظر در دسترس نیست» به نویسندگی ابراهیم عرب نژاد و کارگردانی شکوفه ماسوری در محل سالن اجتماعات دانشکده هنر دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش و با همکاری معاونت پژوهش و گروه نقاشی دانشگاه سوره، نشست های تخصصی «اقتصاد هنر در دوران معاصر»، «تاریخ اجتماعی هنر» و «شاهنامه ی محلی ایران» در روزهای ۱۴، ۱۵ و ۱۶ آذر ماه در محل دانشکده هنر دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش و با همکاری معاونت پژوهش و گروه تئاتر دانشگاه سوره، مراسم نمایشنامه خوانی «چهارشنبه های باران» به نویسندگی پوریا کاکاوند و کارگردانی فرزاد معافی غفاری در محل دانشکده هنر دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به همت معاونت پژوهش و گروه گرافیک دانشگاه سوره، کارگاه طراحی پوستر در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۱۶ و ۱۷ آذر ماه ۱۳۹۵ در محل دانشکده هنر دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

فرا رسیدن روز دانشجو، روز تأکید بر اهمیت علم آموزی و لزوم حقیقت جویی روز تأکید بر لزوم تقویت ایمان و اهمیت افزایش بصیرت سیاسی و معرفت دینی، بر تمامی دانشجویان و جامعه دانشگاهی گرامی باد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته پژوهش و به همت معاونت پژوهش و گروه گرافیک دانشگاه سوره کارگاه آموزشی با عنوان موشن گرافیک و با حضور استاد جمال رحمتی روز شنبه ۱۳ آذر ماه ۹۵ در محل دانشکده هنر دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

در این میزگرد که با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه سوره برگزار شد، از هنرمندان، دانش آموختگان و استادان حاضر در جلسه خواسته شد تا با نگاه دقیق و جستجوگر, با شجاعت و آمادگی کامل و با دانش و آگاهی از نیازهای روز جامعه، اقدام به طراحی محصولاتی کاربردی با هویت ایرانی نمایند.