اخبار و اطلاعیه ها

اربعین حسینی روز ۲۰ صفر و چهلمین روز واقعه کربلا و شهادت امام حسین(ع) است. مشهور است که اسیران کربلا روز ۲۰ ماه صفر سال ۶۱ ه‍.ق در بازگشت از شام، برای زیارت مدفن امام حسین(ع) به کربلا آمده اند.

مطالعه بیشتر

دومین جلسه از سلسه نشست های علمی، پژوهشی طراحی و ساخت دیجیتال استودیو با موضوع آشنایی با ساخت دیجیتال و Digital Fabrication با سخنرانی استاد خشایار محمدی، جمعه ۲۸ آبان ۱۳۹۵ در محل دانشکده ی معماری و شهرسازی سوره برگزار می شود.

مطالعه بیشتر

Mr Farshid Davoudi and Ms H. komeili ( from Soore Art University) winner in the 8th Fadjr International Festival of Visual Arts

مطالعه بیشتر

Ms Z. Pazoki and N. Nazari (Masters of Soore Art University) appreciated in the 8th Fadjr International Festival of Visual Arts

مطالعه بیشتر

جلسه ی نمایش فیلم (تئاتر مرگ فروشنده) به کارگردانی فولکر اشلوندورف و بررسی تطبیقی بین این اثر و فیلم (فروشنده) به کارگردانی اصغر فرهادی روز سه شنبه ۹۵/۸/۱۸ با حضور دانشجویان و تعدادی از اساتید دانشگاه سوره، در سالن سینمای دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

پرسش حضرتعلی اکبر علیه السلام ازامام حسین علیه اتسلام درمورد اب بااینکه میدانست ابی در خیمه نیست