اخبار و اطلاعیه ها

نشست خبری با عنوان [شرایط پذیرش دانشجویان غیر ایرانی در دانشگاه سوره] امروز چهارشنبه ۱۲ آبان ماه با حضور معاونت آموزش واصحاب رسانه در محل دفتر این معاونت برگزار شد.

مطالعه بیشتر

براساس اعلام دبیرخانه سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران ۱۶ فیلم از آثار دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته سینما و انیمیشن دانشگاه سوره به بخش مسابقه داستانی و تجربی و انیمیشن راه یافته اند.

مطالعه بیشتر

دکتر عطارزاده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در نشست خبری که چهارشنبه 12 آبان ماه در محل دفتر این معاونت برگزار می شود در خصوص جزئیات شرایط پذیرش و تحصیل دانشجویان غیر ایرانی در این دانشگاه به سوالات خبرنگاران پاسخ می دهند.

مطالعه بیشتر

مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری مؤسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر، نهمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر را با هدف معرفی ایده های اصیل و آفرینش های بدیع وخلاقانه هنری و پژوهشی، بهمن ۱۳۹۵، برگزار می نماید.