اخبار و اطلاعیه ها

دکتر سعید کشن فلاح استاد دانشگاه و پیشکسوت تئاتر، هنگام برگشت از کرمانشاه، به علت بیماری دیابت در بیمارستانی در همدان بستری شد و با وجود تلاش پزشکان چشم از جهان فرو بست.

مطالعه بیشتر

در مراسمی که دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد ضمن برگزاری مراسم تودیع و معارفه سرپرست گروه دروس عمومی و اعطای حکم سرپرست امور فرهنگی و فوق برنامه از عوامل دخیل در بهسازی و نوسازی فضای فیزیکی دانشکده ها قدردانی شد.

مطالعه بیشتر

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی ورکشاپ نقاشی تحت عنوان «جلوه های عاشورایی» به سرپرستی استاد احمد خلیلی فرد عضو هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه سوره در محوطه این دانشکده برگزار شد، در کنار این مراسم «مراسم تعزیه خوانی حضرت ابوالفضل (ع)» توسط دانشجویان رشته نمایش نیز اجرا شد.

مطالعه بیشتر

عناوین کتاب های که در نمایشگاه کتاب سال جاری خریداری شده است و جهت استفاده اساتید و دانشجویان در کتابخانه دانشکده هنر موجود است.