اخبار و اطلاعیه ها

مراسم اختتامیه ورکشاپ بین المللی تحت عنوان بهسازی فضاهای عمومی بین دانشگاه تهران، دانشگاه سوره، دانشگاه علاء الدوله سمنانی و دانشگاه ساپینزای رم در تاریخ 31/ 6/ 95 راس ساعت 9 صبح در سالن اجتماعات پژوهشکده باقرالعلوم واقع در میدان فلسطین نبش خیابان طالقانی برگزار می گردد. ورود برای عموم آزاد می باشد.

مطالعه بیشتر

جهت دریافت اکانت رایگان اینترنت دانشجویی، فرم مربوطه را در سامانه مکاتبات اداری، دانشجویی تکمیل و ارسال بفرمائید.

مطالعه بیشتر

از کلیه دانشجویان عزیز دانشکده معماری و شهرسازی دعوت به عمل می آید که برای با خبر شدن از اخبار و اطلاعیه های نشریه به کانال تلگرام @soore_mag ملحق شوند و اعضای مسئول نشریه را از نقطه نظرات و پیشنهادات خود مطلع سازند .

مطالعه بیشتر

بیست وسومین جشنواره ملی هنرهای تجسمی جوانان با حضور هنرمندان، جوانان و مسؤولان استان کردستان در بهشت محمدی سنندج، با تقدیر از احمد خلیلی فرد (عضو هیات علمی دانشگاه سوره) هنرمند برجسته ونامدار کردستانی به کار خود خاتمه داد.