اخبار و اطلاعیه ها

نشریه دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره با همکاری آموزش های آزاد دانشگاه سوره قصد برگزاری سلسله ورک شاپ های تخصصی با رویکرد علمی پژوهشی ،و با همکاری اساتید و دانشجویان فعال را دارد .

مطالعه بیشتر

مهدی گلستانیان کارگردان فیلم مستند- داستانی «بی آب و نان....بیابان» ؛ با اشاره به طرح این فیلم گفت: در سفری که به کویر مرکزی در شهرستان اردستان واقع در استان اصفهان داشتم ایده اولیه این فیلم به عنوان یک فیلمساز به ذهنم آمد که می توان در خصوص گذر یک شهروند تهرانی از شلوغی شهر به سکوت و آرامش کویر رسید و برای چند روز نوع دیگرى از زندگی را تجربه کرد

مطالعه بیشتر

به مناسبت آغاز به کار بخش نشریه دانشگاه،این بخش در نظر دارد سلسله ورک شاپ های تخصصی را در جهت ارتقای سطح علمی و فرهنگي دانشجويان و با همکاری دانشجویان فعال و اساتید محترم برگزار نماید .

مطالعه بیشتر

یوسف خجیر - عضو هیات علمی دانشگاه سوره - در گفت وگویی که با خبرنگار ایسنا داشت، درباره آینده رسانه های رسمی کشور، اظهار کرد: اگر رسانه های ما با همین روند پیش بروند، مطمئناً متهم به نابودی هستند. کافی است به اتفاقات سیاسی و اجتماعی چند ماه اخیر نگاهی بیندازید تا متوجه شوید که رسانه های رسمی شکست خورده اند و اغلب اخبار از طریق رسانه های تعاملی به دست مردم می رسید.

مطالعه بیشتر

هیأت رئیسه دانشگاه سوره ضمن ابراز تأسف، مصیبت وارده را به خانواده دانشجوی گرامی خانم فاطمه فرجی پور دانشجوی رشته تبلیغ و ارتباطات فرهنگی و جامعه دانشگاهی تسلیت عرض می نماید.

مطالعه بیشتر

مراسم توديع استاد احمد خلیلی فرد مدیر گروه سابق رشته نقاشی و معارفه دکتر محمد معین الدینی مدیر گروه جدید رشته نقاشی در محل دفتر ریاست دانشگاه با حضور قایم مقام دانشگاه، معاونین و مدیران ستادی و آموزشی دانشگاه برگزارشد.