اخبار و اطلاعیه ها

به همت امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه سوره نشست گفت و گوی مرتضی میرمنتظمی ، عباس جمالی و رامتین شهبازی با موضوع نمایش «۵ ثانیه برف» چهارشنبه سوم آذر ماه در دانشگاه سوره برگزار می شود.

مطالعه بیشتر

اقدامات صورت پذیرفته توسط مدیریت منابع انسانی و پشتیبانی با رویکرد کنترل هزینه ها و تقویت فرهنگ استفاده بهینه از امکانات موجود مبتنی بر هدف و سیاست های کلی دانشگاه در شش ماهه اول سال ۱۳۹۵ (قسمت دوم).

مطالعه بیشتر

يـا حـسين! بــزرگي تـــو فــــراتر از آن بـــود کــه در هــــزار و چــند صــد سـال قـــبل بــماند. يــا حســين! بــزرگي تـو گـــل زيـبايي شـــد که در کـــربلا رويــيد و عــــطر خـــوش آن هـــمه قـــرنها را فـــرا گـــرفت و مـا عــاشـقـان تـو، حــالا بـعد از قــرنها بـــزرگي ات را پـاس مـي داريم کــوچک و بـــزرگ . . . اربعین حسینی تسلیت باد